Halal dining - sawadee

Full rulle denne vecka som sagt, men försöker titta in här och snacka med er lite och dokumentera livet samtidigt. Har hunnit med mycket, bland annat en lunch i solen i kista. Tack vare tips från min fina vän som driver ett insta konto där man rekommenderar halal restauranger i Sthlm. Hon resenerar maten och informerar om pris och läge osv. In och följ, ni hittar kontot här! 

Hur som, tack vare hennes rekoemndeation så provade vi lunch på sawadee i kista food court, som serverar halal kyckling (alla kycklingrätter) och det var Såå gott! Rekoemndrar strakt för er som vill ha halal Thai ute.
 
Och Hörrni, som alltid, fråga när ni kommer dit, för man vet aldrig när restaurang säger byter leverantörer :) 
 
 
#1 - Sofia

Salam syster!
random fråga, vet du ngn bra frisör här i Sthlm för hijabis? <3
som är bra på färgning osv.

Svar: Jag letar också efter. Förr gick jag hos salong tulpanen i sätra. Men det var länge sen så vet ej
Mrs.Coskun

#2 - ssss

systrar vet någon om den libanesiska restaurangen i Kungshallen (den första när man kommer ner, den röda skyltten) är halal?? Ja frågade dem sa ja... men tvekade när jag såg att dem säljer öl-burkar... känner någon till stället?? vore super om den är hala mitt i stan o go mat.

Svar: Dem har sagt att de är halal i flera år där men det ät ej muslimska ägare. Vet ej om man ska lita på dem eller inte men man kan ju ha dialog typ vilket halal märke dem säljer osv. Annars finns ju flames på flames på Sveavägen 34 med halal ägare fins atmosfär och dunder mat!
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Tack så mycket för svaret!
jag får gå tillbaka och fråga om vilket märke så jag får itminan.. ifall en syster har frågat vore super. om ngn vet tjejer...

jag gillar inte flames... gillar mer lite saftig o såsig mat haha e väl den enda som inte tycker om deras mat... e från Malmö o där ska det ösas på såser o sånt.

Svar: hahah jaa har hört att malmöbor är väldigt såsiga av sig haha :)
Mrs.Coskun