A kiviks breakfast
I sammarbete med smakbox
 

Som ni vet så är jag matinspiratör för smakbox som då och då, förutom sina härliga boxar, även skickar ut olika smak nyheter. Denna gång fick vi testa Kviks nya citron/ingefära dryck - SÅ GOD! Fick bli ett iskallt glas idag till frukost, så gott och välbehövligt. Mousa lät mig såklart inte dricka den ensam utan halsade i sig ungefär halva, så gulligt när han dricker och smaskar ''mmmm'' efteråt. Selins favorit var såklart blåberg som hon kallar det och maken gav tummen upp till alla tre!

#1 - Anonym

blåberg hahahah så söt må Allah bevara dem<3

Svar: hehe ameen habibah <3
Mrs.Coskun

#2 - AA

Salam alaykom! Jag skriver denna fråga igen eftersom jag inte kommer ihåg i vilket kommentatfält jag skrev den innan så hittar ej svaret ifall du har svarat hehe. Hoppas det inte är jobbigt för dig att svara igen då.

Jag minns att du en gång skrev om fina ställen i sthlm man kunde gå till och ta av sig slöjan samt ha en fin utsikt. Skulle du kunna skriva exempel på sådana ställen-?

Svar: walekom Asslam, minns ej att ja skrivit att man kan ta av sig slöjan utan mer att man kan sitta så pass avskilt att man kan öppna upp vid halsen lite och jämna ut brännan. Minns ej vilka platser tyvärr då detta var fleeeeera år sen hehe men nån annan kanske kan tipsa :)
Mrs.Coskun