Halal dining - sawadee

Full rulle denne vecka som sagt, men försöker titta in här och snacka med er lite och dokumentera livet samtidigt. Har hunnit med mycket, bland annat en lunch i solen i kista. Tack vare tips från min fina vän som driver ett insta konto där man rekommenderar halal restauranger i Sthlm. Hon resenerar maten och informerar om pris och läge osv. In och följ, ni hittar kontot här! 

Hur som, tack vare hennes rekoemndeation så provade vi lunch på sawadee i kista food court, som serverar halal kyckling (alla kycklingrätter) och det var Såå gott! Rekoemndrar strakt för er som vill ha halal Thai ute.
 
Och Hörrni, som alltid, fråga när ni kommer dit, för man vet aldrig när restaurang säger byter leverantörer :) 
 
 
Svenska lektion 2017 style

Vi har dubbels svenska på tisdagar som innebär att vi först har helklass svenska lektion i 1,5h i sträck och sen har vi en timme igen som halvklass. Den första lektionen handlade om sagor (folksagor) med diverse uppgifter samt gurppövningar mm. Andra lektionen övertalade barnen mig att dem skulle arbeta vidare med kumunikation genom att spela fotboll. Dem menade på att dem kommer komuciera på svenska, använda olika peppande tekniker och snacka taktik. Jalla why not säger jag, lite motion och D vitamin är alltid bra :) Monday's are fun days

God morgon måndag!! 

Helgen gick alldeles för fort, speciellt med en tidsändringen och det underbara vädret igår, vi var ute på långpromenad i över 3h, så mysigt! Annars har vi vart på lekland och härjat i parker hela helgen, Allhamdulilah familjetid när den är som bäst. 

Nu är man tillbaka på jobbet, idag rättar vi nationella provet i sv/sva hela dagen - spännande! 

I veckan har jag massa att göra, bland annat ska jag spädisgosa och sen inhandla en massa inför tjejkvällen jag ska anordna i helgen - woopwop.

Önskar er alla en fin måndag <3