Halal dining - sawadee

Full rulle denne vecka som sagt, men försöker titta in här och snacka med er lite och dokumentera livet samtidigt. Har hunnit med mycket, bland annat en lunch i solen i kista. Tack vare tips från min fina vän som driver ett insta konto där man rekommenderar halal restauranger i Sthlm. Hon resenerar maten och informerar om pris och läge osv. In och följ, ni hittar kontot här! 

Hur som, tack vare hennes rekoemndeation så provade vi lunch på sawadee i kista food court, som serverar halal kyckling (alla kycklingrätter) och det var Såå gott! Rekoemndrar strakt för er som vill ha halal Thai ute.
 
Och Hörrni, som alltid, fråga när ni kommer dit, för man vet aldrig när restaurang säger byter leverantörer :) 
 
 

Svenska lektion 2017 style

Vi har dubbels svenska på tisdagar som innebär att vi först har helklass svenska lektion i 1,5h i sträck och sen har vi en timme igen som halvklass. Den första lektionen handlade om sagor (folksagor) med diverse uppgifter samt gurppövningar mm. Andra lektionen övertalade barnen mig att dem skulle arbeta vidare med kumunikation genom att spela fotboll. Dem menade på att dem kommer komuciera på svenska, använda olika peppande tekniker och snacka taktik. Jalla why not säger jag, lite motion och D vitamin är alltid bra :) Monday's are fun days

God morgon måndag!! 

Helgen gick alldeles för fort, speciellt med en tidsändringen och det underbara vädret igår, vi var ute på långpromenad i över 3h, så mysigt! Annars har vi vart på lekland och härjat i parker hela helgen, Allhamdulilah familjetid när den är som bäst. 

Nu är man tillbaka på jobbet, idag rättar vi nationella provet i sv/sva hela dagen - spännande! 

I veckan har jag massa att göra, bland annat ska jag spädisgosa och sen inhandla en massa inför tjejkvällen jag ska anordna i helgen - woopwop.

Önskar er alla en fin måndag <3

Wednesday

Några #tb bilder från i våras =) Läängtar till varmare väder och färgglada frukter!  
 
Alltså snälla gode gud, kan det bli vår nu? Jag börjar seriöst ge upp på att det någonsin kommer bli vår ÄVEN om jag inte är förvånad egentligen. Är nog mest trött på att vara ute dagligen i regnet och inte kan vara hemma och mysa med barnen när det är så grått väder. Jaja utöver mina klagomål över vädret som den typiska svensk jag är haha så ville jag bara kika in här och önska alla en trevlig söndag. Min började med morgonmys med kiddsen och sen har vi ätigt frulle tillsammans och nu jobbar jag. Får se mer vad dagen bjuder på, jag vet att jag vill köpa nya nespresso kapslar så kanske en tripp till MOS?
 
Förresten, vet ni vad som mer hände med min lilla krönika? Nyheter24 snappade upp den och publicerade den som en dibattartikel, ni hittar den här!! Klicka gärna på den gröna knappen och och lämna en kommentar, så hatarna känner sig knäckta. Heja oss!! 
 
Kram på er <3

Låt din lön även glädja andra!

 

Det råder ingen tvivel om att dem flesta vet om katastrofen som pågår just nu i Somalia med den värsta torkan på flera år!! Igår var det löning för dem flesta i Sverige, en lycklig och efterlängtad dag för dem flesta, utan tvekan. Men dela med dig av denna lycka idag om ens med 2% av din lön. Ditt lilla bidrag gör stor skillnad!!