Sunday

Vill logga in här och skriva att livet är riktigt jippikajej men så är inte fallet just idag. Idag är en sån dag där man nästan blir tårögd över ångesten när man tittar på fint små sovande barn. Idag fanns det inget tålamod, ingen ork och vad jag än gjorde med barnen blev det bara fel. Spild milkshake på fika stunden, trasig lampa så fort jag lämnat rummet, mer lunch på golvet än i magen, ingen vila för mousa under dagen för selin envisades med att väcka honom, och rör att inte tala om tvätthögen som bara växte under dagens gång. Och som om det inte var nog, ju mer jag städa här hemma desto stökigare blev det. 

Vi gick till och med ut en sväng men icke..!! 

Sånna här dagar ska man egentligen bara härda ut stormen men istället har jag haft gråtattack efter gråtattack och känner mig bara alldeles matt. Jag försöker tänka att jag annars är en bra mamma, och alla har vi väl sånna dagar?

#1 - Anonym

du är inte ensam💐

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Inget fel på dig alls. Ja, alla har sånna dagar!! Men ibland kan det också vara preggo hormonerna som spökar! Tänk inte alls på det. Du är dn supermamma!

#3 - T

Ja du är verkligen inte ensam om det. Men om jag får ställa frågan- får du gråtattack framför barnen?

Svar: Nej de har nog aldrig hänt, brukar gå iväg på toa eller så. Speciellt när selin är så medveten :)
Mrs.Coskun

#4 - D-mamma till tre

Du är definitivt inte ensam! Ibland längtar jag efter egentid, jobbet och tills de sover även om jag älskar de mest av allt på denna jord! Kram till dig från en gråhårig mamma

Svar: "Skönt" att veta det walla, speciellt de här med att ibland längta till jobbet bara för att få gå på toa ifred Hahaha men man dör ju för dem och så fort den tanken kommer slås den undan av kärlek igen!!
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Jag trodde verkligen att jag är ensam om det men då tillhör vi samma klubb😱😍

Svar: Vi är nog mååååånga i den klubben!!! ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun