smakbox - firande
- Inlägget i samarbete med smakbox.
 
 
ÅH ÄNTLIGEN - igår (därav datumet på bilden) öppnade vi månadens smakbox, som vi längtat!! Tycker detta är världens roligaste koncept, att bli överraskad med mat och fika i en stor härlig box varannan månad. Till och med min man kan inte hålla sig längre utan försöker alltid smyg öppna (tillsammans med sin partner in crime selin såklart) boxen innan jag hunnit göra mig redo för att fota den, hahah.  
 
Denna månads box går under temat ''firande'' och innehöll en himla massa festligheter som ni kan se ovan och nedan. Tanken är att det ska finnas något ätbart för varje tillfälle, till frukosten, till picknicken, till middagen, grillen och kvällsfikat - score!
 
 
Perfekt frukost kombo (eller suhur för oss under Ramadan)! 
 
 
 Ser fram emot ramadan fikat ikväll på balkongen, kan ni gissa vad den består av?Ser fram emot att testa både chipsen, som tack vare smakbox numera är min favorit chips sort för övrigt, och denna lime dryck! 
 
 
Vi har tänkt köra grillat nån kväll till iftar och så passande att det kom två olika marinader i box denna gång, plus en ny smak på senap - man tackar!! 
 
Och som alltid får ni mina fina läsare en härlig rabatt på 15% vid start av en prenumeration hos smakbox, all info hittar ni här! Men ni kan också använda rabatten för en ''ge bort box'' vilket är den perfekta Eid presenten för någon som ni vet kommer älska innehållet ovan! Här kan ni köpa en ge bort box!! Rabatt koden för både gåvan och prenumerationen är RGC
#eidklappstips17
#1 - Maria

Asså denna boxen slog mig långt över förväntan! Jag tyckte verkligen att jag vunnit på lotto när jg öppnade och såg allting! Jag hade verkligen varit och tittat på ALLA produkterna i butikerna men tvekat att köpa dem. Hihi

Svar: Åhhh så kul att läsa!! Precis så har det vart för oss, vi liksom ser varor i butiken men tvekar sen poff dyker dem upp i boxen haha !!
Mrs.Coskun