Slutspurt..!
God morgon kära vänner!
 
Hur mår ni denna torsdag? Näst sista skolveckan för eleverna och det är betygsättning för hela slanten, det måste nog vara den tuffaste delen med att vara lärare, att sätta betyg! Den som säger annat sätter nog inte betyg med hjärta och själ haha. Hur som helst, igår hade min svägerskas son bal, och herregud vad sentimental jag blev! Att gå ut 9an, att följa honom från när han var 7-8 år och åt våfflor på min balkong till att nu gå ut nian, hoppas jag får se mina barn växa upp och bli ödmjuka, lyckliga människor en dag in shaa allah.
 
Hur som helst, är helt slut och trött dessa dagar, har redan börjat få kramp i vaderna vilket enligt min BM tyder på magnesiumbrist, som om det inte räckte med den järnbrist jag redan har haha. Jag är så anti tabletter, kan kanppt svälja dem, men nu måste jag håva i mig det ena och det andra annars blir det typ injektion - oooppss! Allhamdulilah för allt,får skärpa mig och äta bättre helt enkelt. Önskar er en fin torsdag hörrni <3
 
#1 - A M

Det är sjukt vad tiden går, jag får lov om exakt en vecka! Hoppas du får en fin dag!
Kram <3

#2 - J

As salamun aleykum, vilken vecka är du i? Allahumma Barik Mabrouk! ^^

Svar: Jag är i vecka 25 Allahummabarik! <3
Mrs.Coskun

#3 - H

Asalamun alejkom! Skulle verkligen uppskatta ett inlägg om vad man ska tänka på när man vill gifta sig. Vad ska man leta efter i killen osv.. :)

Svar: Walekom Asslam :)
Kan skriva ett inlägg om det in shaa Allah :))
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Salam aleikom:) Allahumma barik, var har du köpt jackan?:D

Svar: Walekom Assalam, den är från Åhléns :)
Mrs.Coskun

#5 - A

Magnesiumbristen kan ju höra ihop med tröttheten du känt också, den mineralen är med och bidrar till den normala energiomställningen i kroppen.
Tycker också att det känns jobbigt med tabletter haha men man mår ju bättre om kroppen har en brist och man ersätter den med tillskott walhamdulillaah så det är värt i längden.
Magnesiumbrist kan man få om man konsumerar mycket komjölkprodukter då kalcium och magnesium bör intas i en likadan mängd för kroppens bästa omsättning av mineralerna, och komjölk innehåller mycket kalcium och väldigt lite magnesium vilket leder till obalans. Kamelmjölk däremot innehåller nästan en perfekt balans av mineralerna.

#6 - Mirre

Får jag kontakta dig privat eller vis mail hade behövt skriva av mig om det som händer i mitt liv...

Svar: Absolut gumman, skriv och lätta på hjärtat du <3 rgc.nu@hotamil.com =)
Mrs.Coskun