Ramadan day 8
 
 
Lördag idag, dag 8 och snart är det första 10 dagarna borta. Det första tio dagarna är ju under kategorin barmhärtighet, och då ska man maxa på med duaa om Guds nåd. Såg denna video imorse och tårarna bara rann ner för kinden, vilken ära, vilket privilegium att få vara en del av denna månad egentligen. Så ledsen att jag missar fastan iår, igen, men jag vet att det också är en del av Guds plan för mig och ber innerligt att han skrivit många fler Ramadan för mig att fasta framöver istället (Allahumma ameen). 
 
Lyssna och njut av det fina orden om denna månad. Happy fasting <3
#1 - Yn

Inchallah och för mig med 😘

#2 - fardus

Syster, den där haditehn om att de 10 första är barmhärtighet osv är inte autentisk. Det är en svag Hadith och inget Profeten (Salla Allahu alayhi wa salam) sade. Kolla upp det. <3

Svar: Har ju kollat upp innan jag lagt, aldrig läst att de är svagt.
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Tiden går så snabbt subhan Allah, ramadan är snart förbi ännu en gng .. må Allah göra att vi tar vara på denna välsignade månad! <3Undrar var man kan läsa den hadithen har du ngn Källa på hadithen?

#4 - Anonym

Salam aleikom<3 Hur sätter du upp din hijab? Har du någon tutorial du fått det från? Har du tips när man har en slöja med mycket tyg, hur man ska 'fördela' tyget så det inte blir för mycket på en plats?
(haha fattar om du inte förstår vad jag menar😅)

#5 - Anonym

Här är en länk som säger att hadithen är svag, och att dela ramadan i 3 delar där den första är barmhärtighet är fel. Hela ramadan är barmhärtighet, förlåtelse och frigörelse från elden, alhamdulillah!

https://islamqa.info/en/21364

Svar: Baraka allahu fiki att du delade
Mrs.Coskun

#6 - Anonym

Här: https://islamqa.info/en/21364