Eid Outsii 2017
 
Iår var min outfit komponerad på ca 5 min i panik och stress när kl var 07.50 och vi behövde vara utanför dörren kl 08.00! Men nu i efterhand känns den som den mest klockrena eid looken jag haft, eller vad säger ni? Den blåa överdelen är egentligen en kaftan i enklare modell som jag använde en vanlig svart abaya som bas till. Körde på ett svart band till så inte den skulle fladdra och eftersom slitsen var så hög så kunde jag ha bandet igenom så det slapp bli tight där bak. Matchade med en rosa slöja och min nya väska från Guess som var en av mina eid presenter iår :) Vad tycker ni? 
Eid/Bayram Mubarak
 
Eid Mubarak älsakde blogg familj <3!! 
Jag har inte hunnit uppdatera alls här de senaste dagarna men sista dagarna av ramadan plus eid  har gjort mig helt snurrig i huvudet. Eid kom och gick, ramadan flög förbi och det är alltid bitterljuvt att lämna denna välsignade månad - Må allah låta oss uppleva många fler, allahumma ameen. Gårdagen var fin, ganska stressig, mycket som gick tokigt men allt blev bra till slut. Barnen var extatiska över alla paket på borden att jag liksom fick stoppa dem för att ens hinna fota nått, men ni som följer mig på insta såg de fina glittriga paketen hehe. Selin fick sin efterlängtade cykel och lite annat hon vill ha och mosii med. På onsdag in shaa allah har vi vår traditionella eid firande med våra Bff's och då väntar eidklappar rond två! 
 
Hoppas ni haft ett underbart firande och att dessa dagar fortsätter vara fyllda av glädje och skratt <3
Dagens ärlighet

Hörrni, det här med barn; livets ljuvaste ting, eller vad säger ni? Lite upptäckter jag gjort om det ljuva barnlivet under den senaste tiden:


- VARFÖR städar man? Det är ju världens onösdigaste syssla efter att man får barn. Man städar och städar för att sen städa ÄNNU mer?

- Förr hade man en hög med smutstvätt, sen när den var tvättad vek man allt fint och la tillbaka allt på sin plats. Nu : en stor hög smutstvätt och en ännu större hög rentvätt, som dessutom aldrig komme bli vikt... utan kommer fortsätta växa som ogräs. Känns som en loppis varje gång man ska ta på ungens kläder. Någon mer som har de så?

- Att tänka att barnen vaknar senare för att dem lägger sig senare är ett väldigt reskabelt tankesätt som förmodligen slutar med att du blir sömnberövad och måste kolla på Tarzan och Jane på Netflix ca 04.50 på morgonen (trots att barnen lagt sig ca 22). Här fortsätter vi bestäm natta 18.30-19.00 istället och struntar i att det innebär husarrest för oss då haha.

- Så fort jag går i inredningstankar tittar jag på mitt ca ett år gamla marmorbord och blir påmind om smärtan i bröstet när första sprickan kom till. Skulle lika gärna kunna tända eld på de pengar jag skulle använda på nya möbler, så olönt det är när man har barn mellan ålder 1-3 år. 

Utöver detta så älskar jag att sniffa dem i nacken medan dem sover och sno pussar från dem medan de sover, mina hjärtegryn, världens dyrbaraste välsignelser ❤️