Tunis

Äntligen WI-FI!! Haha så sjukt vad människan vant sig vid uppkoppling. Resan har hittills varit väldigt tumult, pga lite olika anledningar, men det var det jag förväntade mig så jag är inte heller förvånad direkt. Annars har de vart tufft att vara så gravid i denna värme, vilket jag faktiskt inte var beredd på haha.


Igår åkte vi på en dagstripp till hamamet, mrezga för att vara mer exakt (vi bor i Tunis annars) där vi åt lunch och badade några timmar, super fin strand och fräscha restrauranger. Sen har vi inte gjort mer än att träffa familj och hänga i området vi bor i på kvällarna då vi inväntat min bror som bilat ner. Nu får vi se vad vi ger oss ut på för äventyr. 

#1 - Anonym

Tycker att det är dags för dig att tänka INNAN du fattar beslut eller gör saker, blir gravid för 3e gången och sen kommer på att :ooopppsss det är jobbigt med 2 små barn att vara gravid, åker utomlands med 2 små barn och gravid mage och sen skriver att du inte var beredd på att det ska bli tuff??!!! Kom igen

Svar: Så patetisk kommentar wallah haha sluta hata bara, livet är för kort för att vara som du är i denna kommentar :)
Mrs.Coskun

#2 - D

Omg haha ang kommentaren ovan! Vadå för att man har barn o e gravid ska man låsa in sig? Sen om rgc valt att åka nu med två barn o är gravid så e det ju hennes problem det e ju hennes val! Varför orka man vara så spydig det e ju inte du som skriver ovan som är där o hjälper hon har faktiskt en man! Även om man åker med barn , åker som gravid el ej så tror jag att det e supernyttigt för dem att träffa släkt och se ett annat land än just sverige , tror inte hon sitter o har tråkigt o jobbig 24/7, men hon är ärlig!!! Fattar inte varför det stör folk! Ha jättekul gumms och njut av allt värme sol bad !

#3 - Dani

Och här kommer lilla jag med en jätterandom fråga: R, du har ray ban glasögon eller hur? Jag tänkte köpa nya glasögon (inte solglasögon) och kom över ett par som jag tyckte var fina. Sedan såg jag att det stod "ray ban" textat på ena glaset. Men dina har ingen synlig text på glaset, vad jag sett här på bloggen? Vet du om det är något man kan ta bort? Jag tyckte modellen jag hittade var fin men inte fasen vill jag gå runt med ett märke på mina glas. Hoppas du kan hjälpa en fellow glasögonorm, hehe :)


Svar: Hahah älskar frågans tajming -perfekt!
Nej mina har ej märke på galset utan bara på bågarna haha men blev osäker nu måste kolla när ja kommer hem haha men tro de kan vara ett klistermärke bara kanske? :)
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Så mycket LOL till den anonyma kommentaren ovan! Jag kan garantera dig att även när man "tänker INNAN" och faktiskt planerar sitt liv riktigt strukturerat så kommer man att finna vissa livssituationer jobbiga eller svårare än man tänkt sig.

Du pratar som om livet alltid vore enkelt och dessutom som om rgc inte övervägt sina beslut bara för att hon upplevt något "jobbigare än vad hon trodde" - den meningen bevisar faktiskt INGENTING förutom att det bara var jobbigare än vad hon föreställt sig. Ganska svårt att alltid veta exakt hur något kommer att kännas om man inte upplevt det innan, eller hur? Oavsett om man planerade det in i detalj eller inte.