The future

Salam fina ni! 

Hur mår ni? Va gör ni? Själv är jag bara hemma och försöker vila och reflektera. Är en aning trött på sociala medier just nu och undviker därför bloggen och insta lite halvt känns det som. Jag har alltid vart ärlig med er på bloggen, även om de många gånger tolkats som att jag är bitter eller negativ men jag gillar helt enkelt inte att lägga upp saker som inte stämmer överens med verkligheten. 
 
Just denna period och resa har varit tuff och slitsam men det känns för privat att dela med mig och därför blir det såhär. Ni vet att jag är personlig men aldrig privat här på bloggen, om inte jag medvetetet valt att vara det. 
 
Jag har inte mkt att säga om Tunisien-resan annat än att jag någon gång i livet hoppas få uppleva landet så som det verkar på folks instagram flöde, haha :)
 
Några bilder från dagen vi åkte på utflykt till Sidi bou Said ser ni nedan, hade knappt tid eller ork att fota nått heller. Om någon av er önskar ett ''Det här måste du göra i tunisien-inlägg'' så får ni säga till så fixar jag det in saa allah! 
 
#1 - Iman

Håller med dig, denna sommar är inget att hurra för för min del heller.. Är i grannlandet Marocko och här är allt fantastiskt, allt som man kan önska sig. Fick tyvärr missfall förra veckan här och inga palmer eller stränder lockar nu. Längtar mest till hösten och kyliga kvällar. SubhanAllah, allt är skrivet för oss och allt har en mening. Livet är inte alltid Instagram vänligt för någon av oss. Hamdulilah för allt ,❤

Svar: Åh älskade syster må Allah underlätta din smärta och ge dig en ny fullgången graviditet med en frisk liten skatt, blev ledsen walla men allt från Allah är Kheer ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Salam syster
Kan du skriva ett inlägg om hur man träffar någon inom islam halal way. Jag och mina vänner diskuterar detta ofta och det verkar typ omöjligt haha. Speciellt när man kommer ifrån en kultur där man absolut inte drar in föräldrar förrens slutet så med andra ord förväntas man hitta mannen själv och hur ska det funka när man inte ska prata med någon o så. Skulle vara intressant och veta även om vad du tycker om tjejer som säger till killen att hon är intresserad av giftemål , känns lite framåt typ och killen kanske uppfattar allt fel. Förlåt för en rörig text men du känns som en Internet sistah haha och må Allah belöna dig och underlätta allt för dig❤️

#3 - F

Assalamu aleykum

Måste bara skriva att jag är så trött på folk som kommenterar och tex säger att du är bitter eller negativ osv bara för du delar med dig av verkligheten. Jag önskar så att du inte slutar att skriva om det eftersom jag är säker på att det till 99% av läsarna uppskattar ärligheten och kan relatera och inte känna sig ensamma. Det är sånna inlägg man kommer tillbaka till att läsa, då man pustar ut o tänker okej, jag har det också såhär så det är inte hela världen sen mår man lite bättre över sin situation.

Jag uppskattar inte en perfektpolerad fasad som egentligen inte stämmer för vi vet alla att ingen har ett perfekt liv. Tror för övrigt att de som skriver att du är bitter eller liknande tar chansen att skriva det när du kanske nämner en svaghet hos dig själv just för att de vill upphöja sig själva. Men snälla vi alla vet att har man behovet att trycka ner någon så mår man inte bra i sig själv, så snälla ignorera dem, ta inte åt dig.

Jag brukar aldrig kommentera men kände att jag måste eftersom jag vet att man tar åt sig ibland och speciellt när man är extra känslig som gravid.

<3

Svar: Fina du må Allah ära dig för din fina kommentar. ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#4 - H

Åh skulle uppskatta ett sånt inlägg som #2 föreslog.
Hur går man tillväga, vad ska man leta efter i killen? Vad ska man fråga osv...

Håller även med de andra kommentarer. Gillar din ärlighet och verkligheten du visar i bloggen, tro mig den sprider inspiration, motivation o styrka :)

#5 - Anonym

Tack för en skön dos av din verklighet!

Jag är knappast den som ofta kommenterar på nätet eller gillar att göra det men det här forumet är en plats som får mig att vilja göra det i ett positivt syfte :)

Ibland går jag in och läser kommentarerna och nu i samband med #2 och #4 kände jag mig tvungen att höra mig för... är det inte så att man visst kan prata med killar men det är vilket uppsåt (syfte, orsak) man har som gör handlingen god/ond enligt islam? T.ex. killar finns det gott om och vi alla har kommunikationsförmåga och förhoppningsvis ett genuint intresse för andra människor (vare sig kille eller tjej). Om det inte är så att man tänker på att så småningom hamna i säng med en av det motsatta könet så är det väl inte en synd att bara säga "hej, vad heter du?". Jag tycker vi ofta glömmer renheten och enkelheten mellan människor pga andra uppsåt än att enbart vara ärligt intresserad av en annan människa utan att det ska behöva leda någonstans. Ta det naturligt och se vad som sker... tänk inte så mycket på "hur ska jag träffa någon" för det är oftast då denna "någon" aldrig dyker upp :)