Lärdomar

Snart har vi varit här i två veckor och vår vistelse börjar nå sitt slut. Lite lärdomar jag blivit rikare på denna resa: 


- Att vara borta i två veckor med barn i åldern 1-3 år kräver mycket mer planering än jag trodde, allt för hur man ska lägga upp semsteerutiner till hur man på bästa sätt kan stimulera barnen.

- Om man tror att 10 klemmisar är mycket då har man fel, för en vistelse på 2 veckor borde jag haft med nig 30 st, verkligen det bästa som finns när man är utomlands. 

- Notis till mig själv - packa hellre för många nappar än för få, nappar får tydligen magiska krafter och blir osynliga på semestern haha.

- Till alla rasande föräldrar, packa med playdoh, kritor, block, russin och annan snacks på färden, bästa att ha mee sig till flyget!

- och min sista och mest insiktsfulla lärdom ; en semester med barn innebär aldrig semester för en själv, utan som någon klok här inne sa - det handlar om att skapa minnen för barnen och bara de är en njutning i sig. Selin säger "mamma jag vill bada varje dag i Tunisien".

#1 - guriwacan

Bra punkter masha allah :) Det viktigaste är att göra andra saker än sitt vardagsrutiner och ha lite äventyr :) Hur kändes att flyga för graviditet ?

Svar: Det var tufft för öronen bara haha annars gick de bra Allahmdulillah
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Men kmr barnen minnas dessa resor , alltså jag menar resor de gjort när de är så små? Undrar verkligen, menar inget illa med frågan. Har inga egna barn men funderar kring det där med resor med små barn. För själv minns jag knappt resor jag gjort nör hg var liten förrutom genom att hag sett bilder och videos från resan.. hur tänker du kring det?❤️