I tell the truth and nothing but the truth

God morgon lördag! 

Snart har vi vart här i en vecka, vi har hunnit besöka stranden två gånger fastän vi bor framför den haha det har helt enkelt vart för varmt, sen igår var vi på en kväll utflykt (mer om det senare). 

Lite tankar jag har kring kommentaren som trillade in om att jag borde "veta bättre" med en till graviditet osv. Jag vill bara säga till dig/alla som läser bloggen att jag ser ingen mening i att försköna saker och ting. Tycker jag de är jobbigt så tycker jag, har jag inte förväntat mig det så har jag inte förväntat mig det; ja försöker alltid vara beredd på det tuffaste men mitt liv är på speed hela tiden och det SKA jag kunna skriva om här om jag vill:  Sen varför jag väntar ett tredje barn på detta är ENBART min ensak, punkt slut :) jag har aldrig varr gravid i vecka 30 under sommaren så jag kan inte ens ha varit beredd på det även om jag ville. 

För övrigt så tycker jag det funkar att resa med två så länge man har vart sitt barn hela tiden, men det lämnar ju inte mkt egentid vilket man inbillar sig att semester ska innebära, men å andra sidan är ju inget som det var innan barn och bara det är en sån välsignelse i sig, att vakna upp som familj med två skrattande (eller gråtande haha) varma fluffisar tätt intill allahummbarik.

Jaja, nu ska jag käka frukost, här innebär det oftast någon typ av croissant/bakelse  och kaffe - yummiyummi som selin brukar säga! 

#1 - syster i norr

Haha har aldrig fattat grejen med nordafrikaner och att äta sött till frukost??! Minns hur illa jag mådde efter några dagar i tunisien och bara sött till frukost, gick runt och cravade SAAALT och slutade med att jag bara åt baguette (vilket man också mådde illa av efter ett tag efter att ha ätit det till VARENDA måltid hahah)

Svar: Haha typiskt nordafrikaner walla
Mrs.Coskun

#2 - me

ser gott! vad är det inuti?

Svar: vaniljkräm och massa mer kan kolla upp haha
Mrs.Coskun

#3 - lina

vad e detta på bilden??

#4 - Yn

Jag är också här , fast i en annan stad 😉
🍰🍇

Svar: Åh va roligt vilken stad ?:kr
Mrs.Coskun

#5 - Iman

Ja,stå på dig mot nättrollen! Här kommer en hälsning från en preggo medsyster på semester i grannlandet Marocko. I feel you, värmen är brutal och då har jag bara en 2åring att kuta efter haha. Må Allah ge oss sabr. ❤

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#6 - Anonym

Du ska inte ens behöva förklara dig! 👐🏿

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#7 - Lillan

100% äkta tunisisk frulle. Millefeuille for the win! Har ätit det så många år nu så nu vill jag inte ens se det, haha.
På tal om sött till frukost, ni skulle se hur det rynkas på näsan när jag berättar att vi svenskar äter saker som kaviar eller makrillfiléer på macka till frukost. "-Man ska ju äta nåt sött till frukost!" :P

Svar: Hahah sen klagar denna befolkning på fetma och dibaets man ba no kidding!!
Mrs.Coskun

#8 - Yn

Jag var i Tunis först , och nu är jag i Gabes ☀️

#9 - Lina

Har det alltid varit så? Att äta croissant eller bakelse till frukost? Äter vanlig befolkningen oxå detta till frukost eller är något för turister?

Svar: hahah walla jag vet inte men det har iaf vart så sedan jag var liten och besökte Tunisien och folk verkar instämma på det så hehe =)
Mrs.Coskun

#10 - Um yusuf

Ja alltid något sött 🍰 I min familj äter vi oftast baguette med ost eller chamiya. 😊😊🙃😊