Halal food update

Här om dagen hade vi en familjedate i kista. Barnen äter ju numera den mat vi äter så vi försöker ändå tänka på att alltid kunna hitta nått till barnen men som vi också är sugna på, typ kyckling och pommes eller pasta (med det sagt så fotade jag detta innan ja serverade barnen!). 


Hur som, kista food court har fått ännu en halal restaurang (surprise surprise haha), nämligen fresh and fancy. Dem har bytt ägare så numera är allt hala där, dem har super goda pastarätter, olika sallader och Meze - så gott! På bilden ser ni min lövbiffspasta med champinjoner, tror jag haha. Min man åt kyckling burgare på textas Long horn. 

Smaklig måltid Hörrni :) 

#1 - Sara

Asalamo aleykom
Jag var där för ca 2 veckor sen så min syster hade beställt pasta med köttbullar och frågade om det var halal. Och han försäkrade henne om det,
Återigen gick jag och min man dit igen då min man fick fram och frågade om det var halal så var det enbart kycklingen som var halal... känner mig lite lurad och förvirrad! Kan tycka det är konstigt att dom inte satt upp en lapp.

Svar: Walekom Asslam. Subhnallah undrar varför de var så? Jag fick också höra att allt är halal, tror ej dem hunnit skylta för dem precis bytt ägare. Har aldrig ätit där innna mitt inlägg så jag vet ej hur de vart innan. Alltid bäst att fråga innan man beställer faktiskt, får se vad dem säger nästa gång :)
Mrs.Coskun