2 juli & Eid fest
 
Juli månad redan?!! Hur gick det till ens?! Jag har inte vart här inne och uppdaterat sen Eid, men jag har haft fullt upp och snart vet ni varför. Under tiden har jag dock hunnit ha lite kul också, såklart.
 
Eid kom och gick, stressen man upplever kring högtiden är inget att leka med. Jag som trodde jag var ute i god tid fick mig en tankeställare, viktigaste läxan jag lärt mig dock iår är att sänka kraven så man inte blir så besviken, vilket jag blir varje Eid men Allahmdulilah. Så mycket som går fel när man är stressad och sätter ribban högt, i slutändan är det inte värt det men man är ju bara människa. Dagarna som följer efter Eid brukar dock vara ganska lyckade, iår ordnades en stor eid fest dagen efter eid i hågelbypark med hästriddning och hoppborg - selin hade å kul! Sen har vi en tradition jag Meriam och Camilla att varje Eid fira en dag tillsammans med barnen, då blir det brakfest, med dans och lek, presenter, mat och fika. Iår sänkte vi kraven lite och det vart nog det mest lyckade firandet eveeeer Allahummbarik!
#1 - Takwa

Hej Rihab habibti , hur äre med dig! Eid Mubarak ❤️
Jag är hemma i Sverige just nu och i Stockholm vill verkligen hinna träffa dig 😭 Är bara kvar två dagar sedan åker jag tillbaka till Libyen .. Har inte kvar ditt nummer dock, mejla mig snaraaaaast

Timos mamma

Svar: Subhnallah va tråååååkugt att vi missar varann!! Jag är på resande fot på väg till Tunisien habibah! Åh du kanske har vägarna förbi dit?:))
Mrs.Coskun

#2 - Iman

Vilken härlig fest, Allahuma barek! Vad fint ni gör för era barn.

Jag måste säga att det har varit väldigt dålig marknadsföring för Eidfestivalen i Hågelby. Har inte sett något på sociala medier och hörde inget om den förrän den var över. Det finns så få saker för våra barn att göra idag och en eidfestival skulle göra eid mer attraktiv i kontrast till julen som ser väldigt rolig ut med tomten och julklappar. Inget du kan göra åt hehe men ville bara ventilera. Ibn Rushd kunde gjort mer väsen av Eidfestivalen så att fler hittar ditt. Min son hade älskat det!

Svar: Subhnallah jag fick också veta sista sekunden via fb ich tänkte aldrig på att sprida vidare, måste göra de nästa gång! Dock var det VÄLDIGT mkt folk Allahummabrik, en fullsatt dag på grönan så de var köer för precis allt så tror ändå dem fick till mkt reklam men kanske inte på sociala medier, men frukta icke de är en till eid som kommer ska maxa reklam om de kommer nån fest in shaa Allah <333
Mrs.Coskun