Mondays are fun days
 
Det är något speciellt med måndagar. En ny start, nya tag och det känns bara bra att sätta upp mål som man kan påbörja just då, en måndag. Vårt mål denna vecka är att besöka öppnaförskolan så ofta vi kan. Sagt och gjort har  vi idag hängt med några favoriter nämligen Mimo, Camilla och barnen. Vi hängde på öppna förskolan, åt lunch och hängde lite mer på öppna. Mousa var nog mest exalterad över denna vistelse och gick runt och klappade på all barnen och härjade. Dem äldre barnen satt och pärlade med oss mammor medan vi växlade med att se efter dem små - himla mysigt och bra team work!
 
 
Just Amira och Ghita ( mimos och camillas döttrar) har en speciell plats hos Selin, det är liksom hennes första vänner i livet och jag gör duaa att Gud ska bevara deras vänskap livet ut, så fint att se dem ihop, även om dem driver varann till vansinne var 10:de min. Dem är uppvuxna som systrar och det syns verkligen Allahummabarik <3
 
Parken zoo

Nyligen hemkomma från en heldag på vift ligger jag här på soffan som en utmattad flodhäst och ska försöka uppdatera er lite om dagens bravader. Parken zoo bar det av till idag, tillsammans med Mimo och hennes familj. Vi kom dit runt 12 och var kvar till stängning vid 18.00 - Herrgud vad kidsen hade kul! Så mycket att se på ett lagom stort utrymme (inte för långt mellan alla djurstationer, toaletter och pausplstser). Förutom djur och små lekytor för barnen precis överallt har dem både pool och en massa karuseller och allt ingår i parkbiljetten. Barnen älskade att titta på djuren, springa runt och leka och sen var ju karusellerna höjdpunkten, selin och hennes bästis amira var så modiga och åkte till och med den gröna larven (mini bergochdalbana typ). Så himla lyckad dag och jag rekommenderar verkligen detta till er andra barnfamiljer ;) 


Nästa tripp blir till Kolmården in saha Allah, ska bara samla krafterna lite, jag har inte varit där sen jag var barn och har hört att man kan behöva promenera upp till 30 min mellan stationerna haha 😱😄Rain rain come my way

Fredags kvällen är här, barnen sover och jag och maken ska äta en sen middag ihop, förhoppningsvis på balkongen. Vi har vart ute och flängt precis nästan varje dag i en vecka nu så idag hade vi en lugn dag. Jag och Selin var bjudna över på lunch och playdate hos grannen (som bor dörren precis bredvid vår) och hängde där i några timmar, annars har vi målat, lekt, kollat på film och fredagsmyst här hemma resten av dagen. 


Jag var lite sugen på att gå ut men i och med att det åskade och regnade väldigt intensivt idag så skippade jag det då jag inte äger några vattentäta skor. Igår tivingade Mimo mig köpa en regnkappa så vi kan härja ute med barnen, men kvar på listan återstår alltså stövlar - sen är jag fit for plask haha! Någon mer mamma som härjar ute med regnkappa?:)