TGIF

| Vardag ♥

Och då var det fredag! Dagarna går i ett och vi försöker landa i vardagen och rutiner efter 2 intensiva veckor utomlands. Både jag och maken är lediga till mitten av augusti och barnen likaså så vi försöker sysselsätta oss och dem med diverse aktiviteter. Imorse var vi på brunch på Ikea, gott och mysigt, speciellt då dem har veggobullar på menyn sen några månader tillbaka. Sen åt vi glass och fredagsfikade innan vi härjade ute på gården resten av dagen. 


Jag behöver rensa här hemma och skaffa ny förvaring, men vet ej hur jag ska finna ork till det, är verkligen helt slutkörd nuförtiden haha. Ni ska bara se den omtalade (rena) tvätthögen efter resan haha.. det har bara blivit värre i och med att vi handlade mkr nytt till resan och barnens sommargarderob. Jaja lite babbel från min sida, hoppas allt är bra med er! <3
Förlossnings prepp

| Vardag ♥

Igår påbörjade jag mina förlossningsförberrdande terapi sessioner. Min älskade barnmorska som var med mig hela vägen innna förlossningen med selin och dessutom förlöste mig med selin är samma barnmorska som jag gått i terapi hos med mousa och nya bebise. Man kan tro att i och mer en tredje förlossning "borde" jag vara redo men icke, jag är lika panikslagen om inte mer denna gång och min dödsångest är maxad! 


Tycker förövrigt att vi är så priviligierade i Sverige när det kommer till mödrarvården Allhummbarik, fick höra min kusins skräck historia om hur det var att föda i Italien och hur mödrarvården är där - fastän det är Europa- så är det en sån skillnad. Men där handlar det såklart om pengar, vilket vi har extremt tur att slippa här. Allahmdulillah tusen gånher om. 
Att föda i Tunisien är också väldigt dyrt och kaotiskt, tänk att behöva betala 5-6 tusen bara för att förlösa ditt barn?! Helt sinnes!

Hur som, för alla er som liksom mig he förbi för smärta/förlossning eller annat liknande så kan man söka sig till något som kallas Anima samtal, via sjukhuset man föder på. Kolla med er bm så bokar dem in en tid och remiss, så tryggt att vara priorerad passient sen när det väl är dags också, när man har dessa oroskänslor och fobier.

Vi gjorde upp en plan inför förlossningen in shaa Allah och hoppas nu att allt går vägen, glöm inte mig i er duaa snälla <3 
The future

| Vardag ♥

Salam fina ni! 

Hur mår ni? Va gör ni? Själv är jag bara hemma och försöker vila och reflektera. Är en aning trött på sociala medier just nu och undviker därför bloggen och insta lite halvt känns det som. Jag har alltid vart ärlig med er på bloggen, även om de många gånger tolkats som att jag är bitter eller negativ men jag gillar helt enkelt inte att lägga upp saker som inte stämmer överens med verkligheten. 
 
Just denna period och resa har varit tuff och slitsam men det känns för privat att dela med mig och därför blir det såhär. Ni vet att jag är personlig men aldrig privat här på bloggen, om inte jag medvetetet valt att vara det. 
 
Jag har inte mkt att säga om Tunisien-resan annat än att jag någon gång i livet hoppas få uppleva landet så som det verkar på folks instagram flöde, haha :)
 
Några bilder från dagen vi åkte på utflykt till Sidi bou Said ser ni nedan, hade knappt tid eller ork att fota nått heller. Om någon av er önskar ett ''Det här måste du göra i tunisien-inlägg'' så får ni säga till så fixar jag det in saa allah!