That first cup of coffeee

God förmiddag allihopa! 

Hur mår ni denna soliga och härliga lördag? Här har vi varit uppe sen 06 men det är nu jag känner mig vaken på riktigt haha, efter en stark nesspreso, eller två. Tack för alla fina duaan och sms till alla fina läsare här och vänner. Må Allah besanna alla era önskningar och drömmar. 
 
Har betat av lite bloggjobb denna morgon medan barnen levde loppan, bokstavligt talat, dem möblerade om och kaosade. Kommer ett event inlägg senare idag och lite annat smått och gott, så kika in igen senare vetja! 
Önskar er en fin lördag så länge 💕
 
 
#1 - Karolina Nilsson Grenabo

Vacker bild, önskar dig en trevlig helg!

#2 - Anonym

Assalamu Aleikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatu!

Önskar dig en fin helg inshallah och att Allah underlättar den prövning som du gör igenom för dig min älskade syster. Ville bara tacka dig specifikt dör det där inlägget du gjorde längesedan om att brevväxla med andra systrar då jag lärde känna en underbar syster som jag haft kontakt med ända sedan dess tack vare dig - Må Allah belöna dig!

Svar: walekom assalam habibah! Åh allahummbarik vilka fina nyheter!! Jag som gick i tankarna om att kanske göra ett till sånt inlägg, åh nu blev jag bara ännu mer motiverad att göra det.

Må allah öka det goda i er systerskap och skydda er från allt ont. må han låta detta vara en evig relation och återförena er i jannah <3
Mrs.Coskun

#3 - Jag

Hejsan!

Känner du till någon kvinnlig bröllopsfotograf och filmare dessutom ska den personen kunna filmredigera ? Befinner mig i stockholm btw

#4 - Piece

kvinnlig bröllopsfotograf
https://m.facebook.com/karleksfoto/

#5 - Anonym

hej skulle inte du sluta med kaffe?

/enannansom också försöker sluta

Svar: hahaha ja insåg att de var omöjligt som tvåbarnsmamma Haha och lärare :)
Mrs.Coskun