inside the goodie bag
 
Jag har fortfarande inte skrivit klart om eventet och det kommer en massa fler inlägg, men jag vill bara inte trötta ut er med allt på en gång, haha. Hur som helst, här kommer en titt in i våra goodiebags. Vår huvudsponsor var ju som sagt isnad och förutom det vackra påsarna så sponsrade dem även med doftstenar och super snygga chiffong i olika färger men även också en rabattkod till alla på 15%, allahummbarik. Sedan hade vi handgjorda värmeljus från alkauthar_art samt prints från theartjabi (printet var i ett stängt kuvert men såhär såg de ut), chocklad från bästa Malmö chokladfabrik och 20% rabatt på Maya sweden halal nagellack!
 
 
Fina grejer och vi är himla stolt över våra sponsorer <3
#1 - Anonym

Vad tycker du om halal nagellack? Går det verkligen att be med dem?

Svar: Ja, dessa går tydligen att göra det. Jag är jätte peppad att använda de faktiskt, ska bli kul att ha fina naglar på fest eller på helger utan att behöva tänka på whudu osv :)
Jag tror halal går under förbjudet av försköning, som smink, men annars ska de funka fint till fest osv. Men ja vet inte, vissa har ju hennah på naglarna, är det okej? I dont know, någon som vet=?
Mrs.Coskun

#2 - Nana

Mm precis, skulle va super bra, jag är en sån som älskar allt med makeup o så. Halal nagellack skulle vara perfekt faktiskt slippa ta bort det hela tiden före tvagningen o så.

#3 - Anonym

Men hur funkar den, alltså vad gör den så speciell än vanlig nagellack?