En personlig almanacka

God morgon hörrni! Börjar måndagen med att visa upp min super snygga almanacka från personlig almanacka! Hur fin?? Förra året använde jag båda mina almanackor flitigt, både jobbmässigt och privat. Men jag minns hur jag önskade att att det skulle finnas en almanacka i A4 storlek som skulle fungera som ett skrivhäfte och almanacka i ett - och vips tillkom ett nytt tillskott i deras sortiment - A4an!! (snacka om att läsa mina tankar haha)

 
Denna gång såg jag att man kunde välja att få den läraranpassad, behöver jag säga mer? Nu blir de struktur och dokumentation för hela slanten. Elevernas betyg och frånvaro har egna sidor i almanackan, och datum spalterna sträcker sig över hela sidan med olika klockslag under dagens gång. Den ultimata almanackans med andra ord. 
 
 
Man får ju välja lite fritt hur man vill att de sista sidorna ska vara, jag valde lärarpaketet plus världskartan, tänkte att det skulle inspirera mig när livet är som tuffast. Och fram och baksidan är påminnelser som passar mig i ett nötskal. 
 
Vad tycker ni?
I sammarebte med personliga almanacka tävlar jag ut en almanacka i valfri storlek och design, så häng med på instagram imorgon vetja!   
#1 - Therese

Alltså jag måste beställa en almenacka därifrån jag med! Saknar det analoga, dvs papper och penna, mer och mer, när så stor del av livet är helt och hållet digitalt nu för tiden...