A Thursday sleepin

På torsdagar börjar jag lite senare än vanligt men brukar föredra att skippa sovmorgonen och åka in till jobbet som vanligt för att få så mkt gjort av dagen som möjligt. Men idag försov jag mig och sen när jag väl vaknade hade mousa vaknat så de var mysigt att ligga och kramas med honom. Jag ammar ju fortfarande men mest under kvällen och natten, försöker trappa ner till bara nattammning men det är typ omöjligt haha känns som om han kommer amma tills han är 100 haha, allahummbarik min lilla bulle. 

Hur som helst, åt frukost mer hela familjen, för ovanlighetens skull och nu sitter jag på tuben halvvägs till jobbet. Igår hade mina 8-9 läxförhör och hörgörståelse test och idag har mina 7or det. Kände mig så produktiv som hann rätta läxförhöret på en gång och rapporterade resultaten i min kalender haha eleverna blev själv lite chockade (brukar annars sa några dagar innan man får resultat). 
 
#1 - också lärare

Hej! Mkt intressant om att föra resultatanteckningar i kalendern. Hur gör/tänker du? Tar du de vanliga anteckningsbladen i själva kalendern och skriver elevernas namn eller lägger in lösa blad? Hur? haha

Ha en toppentorsdag!!

Svar: min almanacka har speciella anteckningssiodor med kolumner där man kan skriva in resultat, finns bild på det några inlägg nedan. Kommer från personliga almanacka.se :)
Mrs.Coskun