Brunch

 
Förra veckan var jag och mimo bjudna på en härlig brunch hos bästa Camilla. Alltså jag måste säga att man blir ju lite bortskämd (läs mycket allahummbarik) när en av ens bästa vänner är sveriges bästa bakbloggerska. Vi får liksom göra specialbeställningar och  vår VIP smaka nya recept och påhitt. Denna gång var mimo sugen på chokladsemla och så fick vi en massa annat gottis.
 
För er som missat är alltså camilla bloggare på mykitchenstories.se men tror ingen missat hehe. 

Monday

 
Måndag idag, hej och hå! 
Älskar att våren känns i luften, det till och med luktar vår! Och solen skiner så fint, synd bara att det var iskallt när jag gick ut hemifrån imorse haha. Helgen var lugn och mysig, vi hängde mest med familjen ute i köpcentrum, åt och fikade. Ville hitta lite nytt till mig men orkade knappt gå runt.
Önskar er en trevlig måndag hörrni <3

Att klä en "3 åring"

Selin selin selin, älskade busunge selin. Vadå snart 3år snarare 13 år!! Haha så trotsig, så viljestark och envis, precis som sin mamma. Kommer livet ut påminna henne om vilken gåva hennes personlighet är, haha. 

Nuförtiden väljer ungen sina egna kläder och de blir KAOS om hon inte får som hon vill. Oftast lyckas jag kompromissa en ordentlig byxa till den allt för festliga klänningen eller den alltför lilla tröjan haha men då och då får hon också till det, som idag. Inte så illa eller var säger ni? Allahummbarik laha. Må Gud skydda och välsigna alla våra barn ❤️

Chiffon X two

 
God morgon fredag!
Mår inte alls så bra idag, tror jag börjar bli sjuk men ännu har inte det brutit ut, tur att det är fredag så man får vila helgen ut! Jag skulle ju visa er mina nya sjalar och här kommer två snabba bilder jag knäppte på dem i farten. Även skjortan är ny och den är från Cubus (enkel vit med fina silvirga knappar). Men tillbaka till sjalarna, jag har ju gått och blivit nörd på chiffong sjalar, även om dem är lite svårhanterade så är dem såå mkt finare än pashmina tycker jag, någon mer som håller med?  Ni hittar dessa jag har på mig ovan här!