Tillsammans
I sammarbete med Smakbox 
 
 

Vi har haft fullt upp i sjukstugan så det har inte funnits tid eller ro att sätta sig ner och blogga. Igår hann jag dock fota lite och även komma iväg till biblioteket för lite jobb (har en massa prov och noveller att rätta) vilket var välbehövligt. Under helgen hämtade jag även ut den senaste smakboxen och jag bara älskar dessa boxar mer och mer!! Denna gång var den lika fullproppad med godsaker och maträtts ingredienser, me love!! Enn perfekt box att avnjutas såhär lagom till sportlov och sjukstuga. Nedan ser ni några favoriter: 

 
 
Ja men titta bara, det var så mycket i denna box att jag inte ens kunde ta bild på allt tillsammans utan att det såg ut som ett berg av varor haha. 
 
 
 I söndags kväll åt vi tortilla pizza med taccokryddat köttfärs och man kan ju egentligen ha vad man en har hemma som pålägg - så busenkelt och gott!! 
 
 
Lite hälso fika vart det också denna gång. Jordnötssmör i mitt <3 !! 
 
 
Kikärtsbollar ska bli super spännande att prova på och Tikka masala är vi redan förtjusta i. Ni ser bara här har vi två olika middagstillbehör. 
 
 
Och dessa Chips, alltså att dem är gjorda av linser är helt otroligt - smakar exakt som stjärnchipsen fast snäppet godare. Och denna nya smak från Delicato var brutal!! 
 
Håll utkik för nästa inlägg där jag visar vad som mer fanns i boxen och kl 19 ikväll tävlar jag ut en på min instagram så håll utkik! Annars så ger koden RGC 15% rabatt på första Smakbox vid start av en prenumeration och vid köp av Smakbox som gåva. Ni kan köpa boxen eller starta en prenumeration här!