Pink spring feelings
Cardigan: Gina trioct / Bag : Guess / Scarf : Akhira shop 
 
God dagens! 
Hoppas allt är bra med alla. Torsdag idag och bara en dag kvar till lov. Jag blev helt chockad över vetskapen om att det redan varit sportlov i Gbg och Malmö, så olika det kan vara. Idag fick jag dessutom ett samtal från min man om att Selin fått vattkoppor, så det blir nog sjukstuga hela lovet. 
 
Förra veckan var jag ute och fotade lite looks till bloggen, förutom tröttheten i mina ögon så älskar jag ljuset min kompis lyckades fånga med sin kamera. Nästa outfitpost blir nog på mina nya rosa skor, åh älskar dem!! Hoppas bara vi slipper snö och slask framöver =) 
#1 - Umm Z

Allah yeshfiha in sha Allah att hon mår bra och inte kliar alltför mycket.När jag och mina syskon hade vattkoppor och kliade ihjäl oss nästan så tog mina föräldrar och doppade bomullstussar med naturell kall yoghurt och baddade utslagen.Allahummabarik det är klådstillande och svalkande. Haha typiskt araber att ha husmorsknep till all haha

Svar: Åh ska definitivt prova detta trix, husmorsknep brukar alltid vara bäst!
Mrs.Coskun

#2 - ss

Såå fin Ma sha Allah wa TabarakAllah <3 <3
Skulle du kunna länka cardigan och scarfen? :) <3

Svar: Jag hittar dem inte just nu men kan länka dem vid ett senare tillfälle <3
Mrs.Coskun

#3 - M

Assalam aleykom kära syster!
hoppas allt är bra. Jag brukar läsa ofta din blogg och tycker den är hur bra som helst!
Jag läser svenska som andraspråk 1 på komvux och håller på med ett argumenterande tal. Jag undrar om du har tid att läsa den och korrigera eventuella stavfel elr liknande?

Svar: Walekom assalam fina syster. Mina barn är sjuka och jag har över 50 noveller att rätta denna vecka så jag vågar inte säga ja och sen inte hinna hjälpa dig :/ Jag ber så hemskt mkt om ursäkt habibah
Mrs.Coskun