Different times

Det här med en blogg med många läsare är på gott och ont hörni. Jag har den senaste tiden känt en otrolig presentationsångest inför allt som har med bloggen att göra att jag till och med vart tvungen att pausa alla samarbeten och mitt blogg schema. Jag vill egentligen skriva av mig men tycker det blivit alltför svårt, för gränsen mellan personlig och privat är så skör och ni vet ju att jag aldrig är privat om inte jag medvetet valt att vara det vid något tillfälle. 


Mycket som händer just nu men för att summera det hela så är jag nog på en "hitta mig själv resa" .. jag vet, såhär sent i livet, men ibland måste man vara med om vissa händelser som sätter perspektiv på livet? Det låter så dramatiskt nu men det är det inte, jag lovat. Vi alla mår bra Allhamdulilah, det är mest från mitt eget håll vad gäller, bloggen, studier, jobbet och lite annat - men med tålamod och böner löser allt sig och allt faller på plats. 

Jag kommer uppdatera bloggen som vanligt och på instagram är jag dagligen aktiv.  Men blir det avvikelser här så vet ni varför ❤️

(Det här inlägget är mest en dokumentation för min egen skull om var jag är i livet hehe) 

#1 - Anonym

Om man får fråga: tjänar du på bloggen?

Svar: Yes :)
Mrs.Coskun

#2 - Nermin

Salam Aleikom Rihab, jag har en fråga...
Jag ska på en arbets intervju och de har frågat mig att ta med något fysiskt föremål som symboliserar service. Har du någon ide?
In shaa Allah hoppas att du har tid att svara syster, behöver verkligen hjälp och tänkte på dig eftersom du är kreativ och väldigt smart 😊 Och kanske varit med om sånt tidigare o har erfarenhet
jzk syster!

Svar: Walekom habibah.
Wallahi jag har ingen aning, service för mig är ett leende på läpparna och god attityd. Ett fysiskt föremål som symboliserar service har jag ingen aning om :)
Mrs.Coskun

#3 - Iman

Kan tänka mig att man blir väldigt självmedveten när man vet att många följer en. Kheir inchAllah. Hoppas du hittar "dig", bara att söka och fundera

#4 - H.I

Till Nermin; ta med dog din mobil haha. Den symboliserar service för mig iaf. :)

Svar: berätta hur du tänker ? :)
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Svar till Rihab: Jag tänker att i dagens samhälle är våra mobiler typ allt. Vi har olika applikationer för olika myndigheter och kan utföra ärende på sekunder. Vi kan kommunicera med så många på en och samma gång på diverse olika sätt. Det är vår räddare i nöden och löser många problem på kort tid helt enkelt. :)

Å andra sidan kan mobiler även symbolisera bristande kommunikationsegenskaper i det "verkliga" livet. Att sitta och fippla med mobilen under ett sammanträffande kan tolkas respektlöst etc. Alltid har sina för- och nackdelar. Det här vara bara mina tankar. :)

Andra exempel på fysiskt föremål;
- penna och block ( tecken på att du lyssnar på en talare och tar åt dig och att syftet är att erbjuda personen individuell service)

- bankkort ( löser de flesta problem haha)

Lycka till, Nermin! :)

#6 - Nermin

Tack så mycket tjejer, det hjälpte verkligen! Tack för att ni tog er tid att svara ❤️❤️

#7 - Anonym

vad är de för jobb o koppla föremålet till va du kan ha för användning av d på jobet

#8 - Chra

Ååå sötis må Allah underlätta för dig fina. Viktigaste är att fokusera på att du mår bra. Lägg allt annat på hold InshaAllah.💕🌹