An update

Jag hann inte lägga upp tävlingen på insta idag men den kommer upp imorgon. Och till alla som undrar och frågar om podden ( vi har haft ett tillfälligt avbrott, ni vet jobb, studier, barn och sjukdom) men vi planerar att spela in och har en massa intressanta ämnen på g. Vi tänkte också kör lite läsarfrågor till varje avsnitt så avsnitten blir mer innehållsrika och längre, som ni önskat. Så kasta hit alla era frågor :) frågorna kan handla om råd eller funderingar ni har eller något riktat mot oss osv.

Tillsammans
I sammarbete med Smakbox 
 
 

Vi har haft fullt upp i sjukstugan så det har inte funnits tid eller ro att sätta sig ner och blogga. Igår hann jag dock fota lite och även komma iväg till biblioteket för lite jobb (har en massa prov och noveller att rätta) vilket var välbehövligt. Under helgen hämtade jag även ut den senaste smakboxen och jag bara älskar dessa boxar mer och mer!! Denna gång var den lika fullproppad med godsaker och maträtts ingredienser, me love!! Enn perfekt box att avnjutas såhär lagom till sportlov och sjukstuga. Nedan ser ni några favoriter: 

 
 
Ja men titta bara, det var så mycket i denna box att jag inte ens kunde ta bild på allt tillsammans utan att det såg ut som ett berg av varor haha. 
 
 
 I söndags kväll åt vi tortilla pizza med taccokryddat köttfärs och man kan ju egentligen ha vad man en har hemma som pålägg - så busenkelt och gott!! 
 
 
Lite hälso fika vart det också denna gång. Jordnötssmör i mitt <3 !! 
 
 
Kikärtsbollar ska bli super spännande att prova på och Tikka masala är vi redan förtjusta i. Ni ser bara här har vi två olika middagstillbehör. 
 
 
Och dessa Chips, alltså att dem är gjorda av linser är helt otroligt - smakar exakt som stjärnchipsen fast snäppet godare. Och denna nya smak från Delicato var brutal!! 
 
Håll utkik för nästa inlägg där jag visar vad som mer fanns i boxen och kl 19 ikväll tävlar jag ut en på min instagram så håll utkik! Annars så ger koden RGC 15% rabatt på första Smakbox vid start av en prenumeration och vid köp av Smakbox som gåva. Ni kan köpa boxen eller starta en prenumeration här! 
Friday list

Vi kör en liten lista såhär på fredags kvisten.

1. Vem skrattade du sist med?

Min favorit kollega precis.

2. När grät du senast och varför?

Igår för en sorglig scen i en film, minns inte vilken för jag har sett så många bara de senaste dagarna.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?

Alltid.

4. Tre saker du avskyr?

Människor som ljuger en rakt i ansiktet, när något jag är sugen på är slut i köket och krig.

5. Hur är/var du i skolan?

Jag har varit den duktiga eleven, den stökiga eleven, den populära eleven, den mobbade eleven och den helt vanliga eleven - allt beror på vilken tid i livet haha.

6. Vad blir du stressad av?

Jag är alltid stressad, jag livnär mig på det typ haha.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?

Alltid glad och hyperaktiv - 100%. (Bästis inflikar: hon är jätterolig och energisk också haha <3)

8. Hur uppfattar du dig själv?

En stor skopa ADHD och en hel drös känslor som svajar över.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?

När man rodnar med hijab, man ser ut som en gigantisk tomat bara - och det är så tydligt, kinderna överhettas typ av tyget runt omkring haha.

10. Tre otippade saker om dig själv?

Ingen aning.. kanske mina vänner kan fylla i denna haha? Bästis inflikar: Galen, Kreativ, Älskar livet!

11. När känner du dig som vackrast?

Jag vet inte ...

12. Något du funderar mycket över?

Framtiden - alla dagar i veckan!

Svara gärna på punkterna om ni vill =)