Sunday business
(null)

(null)

(null)God eftermiddag härliga människor där ute! 
Söndag idag, vilket innebär återhämtning och selfpampering.. eller inte, vem har tid med sånt när man har barn 😂
Nej men ni frågade om vad jag gör för att känna mig fräsch utan smink och mitt svar är BUS (brun utan sol Haha)!! Speciellt min nya upptäckt - BUS wipes, för både ansikte och kropp. Alltså tänk dig att du liksom torkar ansiktet med en våtservett och sen vaknar upp brun dagen efter, så lätt är det. Man blir inte fläckig och det luktar inte alls sådär super starkt som det brukar göra. Jag använder wipes oftare än vad jag använder moussen, men det är bara av ren lathet. Moussen är lätt att applicera och du blir brunare för varje timme. Så vill man ha en lättare "bränna" kan man duscha av den redan efter 1 timme, annars kan man ha kvar den mellan 2-3 timmar. 

Någon mer som använder denna? 


#1 - A

Är det bara jag som älskar att vara blek? 🙈

Svar: Hahahaha jag tror det!! 😅🙈
Mrs.Coskun

#2 - Fatimah

Whaaaaaat detta är revolutionerande för mitt konstant gula ansikte!!! Om man också bara vill ha en lättare bränna men med whipes, skall man duscha innan man sover eller finns det andra knep?

Svar: hahah eller hur, så kände jag också när jag upptäckte detta! Nej wipesen ska du inte tvätta av fören på morgon, för brännan blir väldigt lätt ändå :) Eller jaa du kan ju experimentera dig fram.
Mrs.Coskun

#3 - T

Men hur blir det med wudhu? Kan man ha BUS och ändå gills wudhu? Är i samma sits men så osäker kring wudhu-frågan.

Svar: Oj Gud jag har aldrig tänkt på det eftersom de tvättas av med vatten och försvinner helt efter några tvättar, typ som att färga håret eller ha hennah på händerna tänker jag? Någon som vet?
Mrs.Coskun

#4 - S

Jag har också alltid undrat om wudhu är giltigt med BUS. Tänker också att det borde funka när det ändå tvättas bort efter några tvättar, men samtidigt vågar jag inte chansa. Skulle vara så glad om någon vet säkert eller har läst någonstans att vattnet når huden med BUS. :) :)

#5 - H.I

Men BUS absorberas av hornlagret (döda hudceller, yttersta hudlagret) där det reagerar med aminosyror som då gör att det bildas en brun nyans. Det är ju nästan som en lotion fast lotioner går djupare ner i huden. Tänker att det inte skulle vara några problem med wudu. Det är liksom inte som en foundation som lägger som som ett lager över huden. :)

#6 - Anonym

om någon har en säker källa vore det super och dela med sig:)

#7 - Anonym

det finns även dem halal nagelack som ska absorbera igenom vatten... åh vore dröm om det stämde. Dock måste man få tag på en kemisk o kolla upp att det stämmer.

har vi ingen kemist sis här som kan svara ??

#8 - E

Vet inte hur det är med brun utan sol men man ska vara försiktig med även lotion eller krämer som innehåller cetyl alkohol/ceteryl alkohol och många gör det. Det ämnet släpper inte igenom vatten och det har jag även kollat upp mer nogs och frågat min kemilärare på universitetet. Allahu alam.

#9 - Camilla Persson

Använder mig oxå utav den där BUS men sover med den över natten då jag inte har tid på dagarna / kvällarna. Men istället vaknar man upp brunbränd och fräsch, kul att du provat wipes, stod och kollade på det i veckan men tvekade om det var något att ha men nu kanske man ska prova sig på en förpackning iallafall :)

Svar: jaa prova, du kommer inte ångra dig :)
Mrs.Coskun

#10 - Emelie mrs_maea

Åhh var hittar jag dessa bus-wipes?

Svar: Lyko bland annat hjärtat :))
Mrs.Coskun