Smakbox - Vinterfest
- I sammarbete med Smakbox -
 
Och så var det dags för årets sista smakbox, and what a bittersweet feeling that is!
Ni vet ju sen tidigare att jag är matinspiratör för smakbox och vilket härligt och gott uppdrag det har varit. Jag har med nöje kunnat tipsa er om nya smakupplevelser som jag stått 100% bakom, och smakbox har alltid erbjudit er härliga rabatter som jag hoppas (och vet, då jag ser många smakboxar på vårt utlämningsställe hehe) ni haft användning för. Denna box är så härlig att ge till sig själv varannan månad eller ge bort i present vid speciella tillfällen, för vem gillar inte mat och fika?
 
Hur som helst, till årets sista box då, med temat vinterfest - And what a FEST it is. Behöver jag säga att jag längtar till ikväll då jag och maken kommer duka upp för filmmys med allt detta goda? Bara barnen inte vaknar .. då kommer dem roffa åt sig all choklad och pepparkakor (med apelsinsmak ?!). Min make har tydligen velat prova både det ena och det andra av det som fanns i denna box men eftersom han alltid har otur när han provar nya grejer, då det aldrig smakar som han förväntar sig och det slutar alltid med att han äter upp det jag valt för jag träffar alltid rätt, och därför har han alltid låtit bli när han stått i affären. Men ja, ni ser, behöver jag ens skriva om alla varor? Eller kan ni nästan känna smaken genom skärmen? Pepparkakor med gräddädelost, vegansk gröt till lilla Mose, choklad med smak av bubs godis banan och cola, julmust, Coca cola,Kaffe med chokladsmak och mycket mycket mer. Jag kommer tävla ut en sådan box i dagarna på min instagram, så håll utkik.  
 
Vill ni prova just denna box kan ni bort den i gåva till er själva och använda koden RGC för 15% och dessutom frifrakt, då får ni boxen för 169kr - Hur bra är inte det? Här kan ni göra det om ni vill!  
Koden gäller även vid start av prenumeration.