RGC tipsar - chili masala Solna
 
 
Jag har glömt tipsa er om en indisk restaurang i Solna som har dunder god indisk mat, där allt som serveras sjävklart är halal. Väldigt fräsch och mysig restaurang som ligger i Solna (Hagalund centrum för att vara exakt). Ovan ser ni två rätter, kyckling korma och lamm korma. Båda super smakrika och goda dock lite för mkt ben i lamm korman. Tummen upp från oss om man ät ute efter en mysig atmosfär och god mat.
 
Nu ska jag fortsätta med matlagningen här hemma. Blev en lugn hemma dag istället med mkt lek och filmtittande. Nu har barnen badat och ska äta middag innan de blir läggdags. Under lovet har dem fått vara uppe lite senare än vanligt men vi har försökt hålla någorlunda rutiner. Men är det lov så är det, eller vad säger ni 😉
#1 - Iman

Hej lov, hejdå rutiner! Haha Lyckades hålla i rutinerna 1 vecka strikt men nu har det blivit lattjolajban här. nattade precis min son som annars sover 19.30 prick. Igår blev det 21.30 och idag 22! Nej, efter nyår blir det dags att vända tillbaka dygnet igen. Det är inte så att han sover ut hehe han vaknar ändå tidigt. Man saknar sin egentid på kvällen, kunna läsa lite och koppla av.

Svar: Hahah ja men eller hur! När barnen lägger sig tidigt hinner man ju göra allt möjligt och så värdefull tid för själen för att inte tala om relationen. Men är de lov Så får man helt enkelt sitta uppe lite extra och mysa hehe :))
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Vad e din mejl

Svar: rgc.nu@hotmail.com
Mrs.Coskun

#3 - Tess

Mums, vad gott det ser ut! :)