Barnvagnsbio
Sedan jag fick Selin (och fick höra talas om detta) har jag velat testa barnvagnsbio. Konceptet är så simpelt men så klockrent. Man får parkera barnvagnen precis utanför salongen och ta med babyskyddet eller liggdelen in. Det är dämpad belysning men inte alls helt mörkt, ljudnivån är även lägre och platserna större. Det är okej om bebis gråter eller jollrar och man behöver liksom inte sitta knäpptyst - såååå himla mysigt! Jag har alltid tyckt att bio har vart ett projekt sen man fick barn, att skaffa barnvakt osv, men nu är problemet löst. 
Invigning på detta fick bli med min BFF Sarah såklart, och våra pojkar. Det har varit den bästa daten på länge allahummabarik 💕 och något jag rekommenderar till alla bioälskare. Man betalar ej för bebisen, jag vet dock inte åldersgränsen där. 
 
Har någon av er vart på barnvagnsbio?
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
#1 - Anonym

Gick du på bio medan barnen var på förskola?

Svar: Dem hade avslutning idag sen hängde dem med pappa på äventyr, vadåra? :)
Mrs.Coskun

#2 - S

Så goals att vara mammaledig med sin Bff allahummabarik

#3 - Lara :)

Jag hade ingen aning om detta, TACK för tipset!

#4 - shaby

Tack för tipset det hade jag ingen aning om! Det är ju jättebra! Har aldrig varit stor fan av bio och inte special nu som finns smart tv och Netflix och Viaplay och.... hemma, men vi har försökt några ggr att gå på bio med sonen och måste erkänna att det inte gick så bra, han hade spring på benen och ville bytta plats och efter att godis och popcornen var slut ville han inte sitta kvar ...😬 men ena gången som vi tittade på en kortare Alfons film då gick det bättre...


Svar: Hehe helt förståligt så skulle de nog också vara med selin på bio. Men kul iaf med bio date och bebis :)
Mrs.Coskun

#5 - shaby

Till anonym:
Du har nog ingen barn, bara för att man har sitt barn på förskolan behöver man inte redovisa för alla vad man gör resten av sin tid.

#6 - Anna

Till anonym:
Bio shoppa äta vila sova städa plugga jobba, ligga på soffan o glo in i väggen, jaaa exakt det och vad man nu än vill kan man göra när barnen går på förskolan, eller är du ute efter o döma någon?! Sorgligt....

Svar: Hahah ❤️❤️
Mrs.Coskun