A day through my iPhone X
Selin har varit hemma från förskolan idag och igår för hon i början hade ett sår på läppen och sen ramlade ner för rulltrappor och spräckte upp ett litet jack på pannan. Vi ville skämma bort henne för det jobbiga hon vart med om och därför gick  vi ut på lite äventyr. Min iPhone X kom igår också vilket blev perfekt för lite provfotografering och jag är helt såld allahummabarik. Vi skippar nog en kompakt systemkamera och kör istället mobilen som komplement till vår Canon, det blir nog bra! 

(null)

Dagen började med en selfie i bilen, bilden är tagen med porträtt mode och redigerad via mobilens standard funktioner (alla dessa bilder är tagna på detta vis).

(null)

(null)

Ingen date ute utan fika på EH såklart. Selin njöt av egentid med oss men sa hela tiden att hon ville åka och hämta Mousa, fina stora syster 💕 

(null)

Provade såklart att fota outfit, det måste man ju kunna med en ny telefon, eller vad säger ni?

(null)

Sen en random bild på den roligaste turkiska karaktären ever, barnen är livrädd för den 😂 vem vet vem detta är? 

Är super nöjd med luren allahummabarik och ser fram emot att blogga massor nu med den. Speciellt nu när jag har så mkt utrymme, innan behövde jag typ radera bilder för att kunna ta nya, eller appar haha - äkta jag att aldrig tömma mobilen. Vad tycker ni själva om bilderna? Jag behövde verkligen en ny telefon  och är så glad nu att jag slipper köpa en ny kamera för att fortsätta mitt foto och bloggintresse 😊

#1 - Nadia j

HAHAHAHA såååå random med den dockan!! Vaaartifrån?? Hans filmer e såååååå roliga!! Och jätttteeeeee fina bilder mashaAllah!!!

Svar: Hahaha den är köpt i Turkiet hjärtat. Tack för din kommentar, utstrålar så härlig energi ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - h

vart e din kappa från?:)

Svar: Den är från bikbok, köpt i början på detta år :)
Mrs.Coskun