29+7
Idag är det ingen vanlig dag utan för 29 år sedan samma dag som idag, föddes lilla jag. Allahmdulillah för att Gud låtit mig få uppleva ännu en dag där jag får bli ett år äldre. Tittar tacksamt på mina barn medan jag skriver detta och känner att ålder har en helt annan betydelse idag. Jag vill bli äldre för deras skull, med dem, se dem växa, få bli svärmor, mormor och farmor och vara vid deras sida i vått och trott. Älskade barn, min högsta önskan är att få leva vid deras sida och få uppleva deras uppväxt. Må Gud bevara våra föräldrar och barn till oss! 

MEN det är inte bara jag som är speciell idag haha, bloggen fyller också år - hela 7 år!! Bloggen har vart en dagbok, en hobby, ett plattforum för oss att lärakänna varann, ett deltidsjobb som öppnat många dörrar för mig, men mest av allt har den berikat mig med människor som idag står mig allra närmast. 
 
Önskar er en härlig fredags kväll älskade ni 💕

(null)

En liten bild från när jag var 28 år.. fast på skolavslutning i sommras då, med lilla Adam i magen :) tiden går för fort .. 


#1 - Sosso

Mashallah grattis du ser faktiskt yngre ut än 29😊👌

Svar: Nämen man tackar :) känner mig inte en dag äldre än 18 haha :P
Mrs.Coskun

#2 - F

Masallah fina du! Behövs fler bloggar som din :) Vart är den långa koftan ifrån? :)

Svar: Åh fina du, tackar <3 den är från Cubus, de är en klänning egentligen men passade bättre som kofta när ja var gravid ( den har knappar hela vägen)
Mrs.Coskun

#3 - Umm A

Grattis du är så vacker mashallah och grattis till världens bästa blogg💐💕

Svar: Åh taaack fina duu ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#4 - Iman

Stort grattis! Ser inte en dag ut över 18 madhAllah. ❤