El ClASSICO

| Halal Food / Vardag ♥

 
Jag har tipsar om denna restaurang tidigare men värt att upprepas såhär års när man helat vill vara inomhus och ha nära till allt. Jag älskar Heron city och tycker det är ett super mysigt ställe att ha date på, med både ens partner eller familj och vänner. Det är en  härlig atmosfär, caféer, biografer och bowling. Även butiker om man känner för det med. Vill man ha ett halal alternativ att äta är el classico perfekt innnab bion tex. Deras salladskyckling är halal och även deras krämiga kycklingpasta som är super god!! Ni får gärna tipsa om halal guldkorn som jag inte testat, och ni vet vad jag testat genom min kategori  :) 
 
Glöm inte gilla om ni gillar inlägget  💕 
 

Friyay

| Vardag ♥

 
God morgon kära ni!!
Hur mår ni idag? Hos oss är det bra, trebarnslivet börjar nu sätta sina spår då Adam har mer och mer vakentid, tufft och underbart på samma gång. Känner mig så kär i min lilleman, Adomii, min minsting - Må gud bevara dem alla! Men med det sagt behöver jag 4 koppar kaffe om dagen, haha. Idag vankas det lite äventyr ska försöka instasnapa mycket under dagen och sen ikväll är det fredagsmys som vanligt med barnen Insha'Allah. Vi lämnade förresten tillbaka vår nya kompakta systemkamera, den levde verkligen INTE upp till förväntningarna, så jakten fortsätter. Om ni har några tips får ni gärna dela med er. Vi fotar med en canon D70 nu med 50-1.8 objektiv, svårt att matcha detta i kompakt format känns det som. 
 
Lite senare kommer det upp ett restaurang tips. so stay tuned <3 Have a blessed Friday!

Let it snow

| Vardag ♥

 
Oj vilken respons, här på bloggen och på instagram och fb, stort tack till er alla och VÄLKOMMNA alla nya läsare, hoppas ni är här för att stanna! <3 Jag bjuder på lite bilder som jag tog på årets första riktiga vinterland igår och upptäckte sen att jag råkade ha på mig exakt samma sak som jag sist hade när jag visade jackan, haha!! Men jag lovar har bytt fleeera gånger däremellan. 
 
Det är många som undrar hur man kan ha på sig abaya/klänning under vintern och jag säger bara såhär; Why not? Kan man ha kort kjol och strumpbyxor kan man ha långklänning och tights (ehm mjukis byxor) under. När det snöar har jag även långskaftade boots så jag liksom är redo att hoppa in i snön med barnen, funkar superb. Eller vad säger ni? 
 
Btw älskar att ni vart aktiva med gillaknappen på senaste tid, plz keep going, så kul med interaktion!