TGIF

Tidagare imorse var jag på labbet och tog blodprover för mina blodvärden som har legat för lågt ganska länge nu oavsett vad jag gör. Hon som tog provet idag var Såå himla duktig, och jag som är SÅ stickrädd (!!) kände knappt någonting! Och sen visade sig att hon är en del av min fina bloggfamilj, haha helt sjukt. Att träffa er ger mig forfarande samma pirr i magen, jag vänjer mig aldrig och tycker det är lika underbart varje gång ❤️


Sen satte jag och Mimo oss ner i biblan för lite plugg efter en snabb frukost på dunkin! Tog en lax bagel men fegade ur med att äta laxen och gav den till meriam haha.
Snart dra jag hemåt för att byta av med maken, Mosii har 1,5 års kontroll allahummabarik (meen ja fick ju han igår typ?) och sen ska vi hänga ute i solen eller nått ;) 

Önskar er en härlig fredag mina fina 💕#1 - Nou

Hej,
Jag hade också järnbrist och hade svårt för niferex dropparna. Jag försökte få i mig extra frön och nötter. ( finns i olika blandade påsar typ pumpafrön m.m) och hällde de över t.ex en sallad. De smakar inte så mycket ,men innehåller mycket järn.
Kände mig då mycket piggare. Och värdet ökade.
Inchallah så går det bra med dropparna och extra järn vid maten

#2 - Anonym

Niferex droppar? Visste inte att det fanns! jag tar niferex kapslar, vad är skillnaden? Ville ni själva ha droppar ?

Svar: Det är samma förutom att dessa ör flytande till dem som inte klarar att sväljas tabletter ;))
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Salam syster, såg att du pluggar teorin (eller kan vara någon annan i din närhet haha). Ville bara tipsa om apparna "Ta Körkort" och "iKörkort", de kostar en slant men det är så värt det! Om du har svårt att plugga in teorin, så hjälper dessa appar på ett roligt sätt att man lär sig teorin. Rekommenderas varmt för mig som snarkade mig igenom teoriboken. Nu kör jag apparna istället och det fungerar bättre för mig :)

Svar: Jag har köpet appen Ikörkort, är ganska nöjd med den med men ska prova lite fler tack för tipset ;D
Mrs.Coskun