Pasta x 3
 
 
God dagens fina!
Ledsen att det inte blev en uppdatering som lovat men igår mådde jag verkligen pyton pga niferex medecinen så hade inte mycket ork till något. Hur som helst, mitt enkla lunch/middags tips är egentligen ett tips på vad man kan göra om tex gjort stokok på pasta och har noll inspo till vad man ska äta pastan med. Hos oss älskar barnan just penne pasta dem tunisiska generna, så det blir myckte sånt till maten istället för ris tex.
Hur som, 3 tips på vad du kan göra med dina pasta rester (är helt besatt av dessa tre rätter):
 
- Hälla önskad mängd i en kastrull, krydda med lite salt och peppar, hälla över önskad mängd grädde, några tärnade coctailtomater och 3-4 tsk pesto och låta det koka i några minuter - så gott och enkelt. Har du tillagad kycklingfile hemma kan du skära upp och slänga i det med. Perfekt middag för stundent/jobb eller småbarnslivet.
 
- Önskar du en kall pasta rätt kan du skära upp önskade grönsaker efter kylskåpsutbudet och blanda ihop det med önskad mängd pasta, slänga i lite tonfisk eller kyckling om det finns hemma och sedan blanda några klickar majonäs och krydda med salladskrydda - blir så gott!!
 
- Har du lök och krossad tomat hemma? Tonfisk, salt och peppar? Ja men stek löken i en djup stekpanna (och gärna lite pressad vitlök också), häll sedan över tonfisk, krossad tomat och den färdiga pastan, rör om och låt putra lite så får du en smaskig pasta rätt på bara några minuter! 
 
 
#1 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så gott

#2 - Anonym

Mår du inte bra av niferex? Själv har tagit den i 5-6 månader nu och inte upplevt något problem med det🤔

Svar: Jag spyr som en habibah galning varje gång jag tar dem dropparna, men jag är så känslig och illamående när jag är gravid så kanske därflr
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Har du testat Duroferon? Jag fick förstoppning av niferex men inte av duroferon, kanske är den också bättre när man är illamående!

#4 - Anonym

Föredrar också duroferon, niferex känns jobbigare

Svar: Tack för tipset ska provas !
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Salam! Niferex finns gelatin. Man kan ta duroferon istället.

#6 - Anonym

Jag brukade öppna niferexen och hälla ut innehållet i en sked och ta det utan "skalet" (för det är själva "skalet" som innehåller gelatin), det var min barnmorska som tipsade om det och vet att flera andra systrar också gör det.

Svar: Jag tar dropparna inte tabletterna klarar ej tabletterna heller och tydligen Inter dropparna heller
Mrs.Coskun

#7 - Anonym

Visste inte ens att de fanns som droppar, hehe :) förstår dig, skulle själv undvika in i det sista att ta just niferex pga biverkningarna de hade på mig!