The day of Arafah

God morgon fina systrar! 

Hur mår ni denna regniga morgon? Hoppas allt är bra med er :) Själv tror jag att jag håller på och sjuk, så typiskt att Mousa smittat mig, men vi får se hur detta artar sig under dagen.

Idag är det Arafah dagen som är rekomenderad att fasta till den som kan - så har du inte ätit frukost ännu och känner dig redo, gör niyah och kör på! Det ligger stor belöning i det, 2 års synder blir in shaa Allah reducerade (1år fram och 1år bak). 

Önskar er en välsignad dag, och ni som fastar får jätte gärna ha mig i er duaa när ni bryter den ikväll, nått i stilen: ya Allah, låt det vara khayr för RGC att ta körkortet snart och underlätta förlossningen haha. 

Vabb, smärta och stress

Mousa har vart sjuk dessa dagar och jag har denna gång tagit vabben. Passar perfekt då jag har så himla ont i hela kroppen och är lika smidig som en flodhäst på ett löpband.. ja ni fattar. Vi har åkt fram och tillbaka för att fixa medicin och annat, han mår bättre Allahmdulillah, han har pendlat mellan 40 grader feber till krupp hosta, må Allah underlätta för honom.


Utöver detta så försöker jag samla dem sista krafterna innan förlossningen för att ta körkortet men ja, det kommer ju alla möjliga hinder emellan att jag helt ärligt snart bara lägger ner. Tycker inte ens om att köra bil, vill såklart bara ha körkortet för att underlätta livet med barnen.. någon annna som känner denna körkortsångest?


Monday
God morgon fina läsare!
Jag ser att ni flitigt fortsatt besöka bloggen som vanligt trots noll uppdateringar, ni är ju för fina <3
Jag har behövt ta paus från sociala medier för att finnas där för min älskade syster. Jag vet inte vad jag ska säga, allt känns bara så overkligt hur man ena stunden kan vara i glädje och fira och bara på ett ögonblick förändras allt till sorg. Åh detta liv, så oföutsägbart och så fyllt av smärta och sorg. Ha min fina vän och hennes familj i era duaan snälla. 
 
Hoppas på att återgå till normala uppdateringar denna vecka in shaa allah (vem vet kanske redan idag hehe), tack för ni har sabr/tålamod med mig <3