Rödluvan
 
What do you think about this loock? Yey och Ney? 
 

God förmiddag alla fina där ute!
Hur mår ni idag? Hur har lovet varit? Känns skönt att vi är lediga imorgon också, men det kommer ta emot väldigt mycket att vakna utan tid för bebisgos på tisdag morgon hehe, men men den dagen den fighten va: p
Här om dagen köpte jag en en ny cardigan/klänning från H&M i min favoritfärg och självklart matchade jag den med en av mina nya slöjor från Verona. Eftersom jag alltid har svart som grundfärg så tycker jag det är kul och inte alltför utstickande att matcha med andra färger, så länge det inte är typ neonfärgat, jag menar, hur många gånger har jag inte sett folk i vinröda jilbabs eller rosa?! I sommar ser jag fram emot klänningar i lite ljusare färger faktiskt, vill gärna äga en vit klänning att matcha med bland annat denna outfit, men får se om jag vågar =)

#1 - R

Menar du att du tycker vinröda och rosa jilbab är utstickande?

Svar: Nej jag menar att funkar dem färgerna som jilbaba så funkar alla andra plagg i de färgerna. Och m vinröd och rosa så menar jag dem diskreta tonerna i dessa färger och inte med chockerande :)
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

https://islamqa.info/en/39570

#3 - Anonym

Jag tycker absolut färgerna är utstickande. Visst vill man klä sig snyggt på nåt sätt eller kvinligt. Jsg menar man behöver inte klä sig som hur som helst bara för man är en hijabi eller niqabi eller jilbabi MEN tyvärr är många inne i just detta hur man ser ut när man går hemifrån att intr det viktigaste tänks på niyan jag täcker mig för allahs skull inte nu ska jag se snygg ut när jag är ute. För faktiskt det finns för många som klär sig så de syns och ser även löjliga ut menar har sett tex niqabister med jilbab orange färg kjol i grå färg och vit niqab. Vi är inte regnbågar och det är inte meningen vi ska se ut som julgranar när vi lämnar hemmet. Vi ska och borde klä oss för att göra allah nöjd inte folket.

#4 - Anonym

Fina färger 👌👍🏻Ibland känner jag att jag sticker ut mycket om jag har t.ex en svart jilbab eller abaya på sommaren (här i Sverige) , så då sticker man ej ut om man har exempelvis beige, vit, lite ljusare färger (utan att det är skrikiga färger såklart), så jag tror man kan anpassa sig lite efter vart man är. Sen exempelvis i medina i saudi har alla svart då skulle det va konstigt om jag gick med en vit jilbab då jag skulle sticka ut jättemkt.

Svar: Precis så tänker jag också lite :)
Mrs.Coskun

#5 - Iman

Snyggt! Diskret och inte för mycket.

#6 - imane

Vinröd e så din färg, yay!