Onsdag

God dagens mina fina! 

Hur mår ni idag? Höstvädret ute är härligt eller vad säger ni? Haha skoja, men det känns ju som höst eller vad säger ni? Hur som haver, jag har haft fullt upp dessa dagar, tillbaka till körkortskaoset igen, får se hur det slutar denna gång. Annars då? Någon som ska på MFD Iår? 

#1 - norrsken emmis

ska också börja plugga till körkortet :P

ha en bra dag

#2 - Elisabeth

Du fixar det! In sha Allah. Jag tog mitt nyss, alhamdulillah gick på första, min körlärare verkade typ förvånad för han trodde nog inte att jag klarade pressen. Glad blev jag iaf! Mitt tips är väl appen ikörkort för teorin och verka helt lugn och kontrollerad på uppkörningen. Dyker en stressig situation upp (som alltid i trafiken)håll kaoset i huvudet och typ lugnt gå vidare, för att inte skapa en fara. Bättre att du missar din avfart än att du gör nåt trafikfarligt i sista stund. Du kommer klara det!

Svar: Grattis finaste syster Allahummabrik! Må Allah skydda dig och barq medföra gott med ditt körkort.

De är ej teorin som oroar mig utan uppkörningen, har barq kört upp en gång och panik sen dess :)
Mrs.Coskun

#3 - R

Rekommenderar dig starkt att pröva appen Ikörkort funkade hur bra som helst för mig och va på typ samma nivå som teoriprovet 😍 Minns inte exakt va jag fick men minns att jag låg en bit över gränsen för godkänt
Lycka tilllllll

#4 - Anonym

Klassiskt råd men stressa inte upp dig över uppkörningen. Jag vet, lättare sagt än gjort. Jag var så nervös och stressad att jag kuggade två gånger. Efter andra gången kände jag "jag kommer aldrig fixa det här pga. av min nervositet" men allt går 😂 Försök att hålla dig lugn och fokusera på din körning. Lycka till!!!

#5 - Malin

Var nervös när jag skulle ta mitt (väntade tills jag var 27 år) men det gick på exakt 7 veckor och då övningskörde jag aldrig hemma eller så. Endast på körskola. Klarade teorin med alla rätt på första försöket och uppkörningen på första försöket och tro mig, kan jag så kan du för jag hade verkligen noll körvana sedan innan. :) Lycka till!

#6 - Anonym

Asalamualaykum, ska du på MFD iår? :)

#7 - Anonym

Asalamualaykum, ska du på MFD iår?💗

Svar: Kanske går en av dagarna in shaa Allah
Mrs.Coskun

#8 - Iman

Lycka till! Tro på dig själv. Jag körde upp 3 gånger haha ge inte upp! Klarade teorin på första försöket. Uppkörningen var svår, blev alltid så nervös och började köra nervöst. Tro på dig själv och det kommer synas i körningen.

#9 - M

Salaam aleykom gumman. Har du möjligtvis ett mail som jag kan kontakta dig med? :)

Svar: rgc.nu@hotmail.com
Mrs.Coskun

#10 - Elisabeth

Ha inte panik över uppkörningen, då blir det svårt.... men alltså, de kollar efter om du kommer bli en trafikfara eller om du är safe att släppa ut på vägarna. Du behöver inte vara helt duktig och snabb och ha perfekt flyt så strunta om det blir snyggt, utan du ska hantera alla situationer på ett trafiksäkert sätt. Inspektören får inte tro att du inte vet vad du ska göra, hen ska liksom se på dig att du planerat hur du ska genomföra momentet och sedan ska du göra det utan överraskningar=safe. När ni övningskör får din man inte hjälpa dig mer nu, han får säga i efterhand om du gjorde fel (om han inte måste ingripa för att undvika en olycka såklart). InshaAllah :)

Svar: Inshaa Allah går det bra ❤️
Mrs.Coskun

#11 - Hamda

Körkort är en jobbig process, själv började jag 2013 och höll på mycket då, tog körkortet dock förra sommaren. Uppkörningen var mitt största problem då inspektörerna alltid hittade fel, körde upp fleeera gånger och det var alltid lika jobbigt att sitta i väntrummet sen träffa inspektören. Råd är att försöka vara lugn (det är svårt) och typ låtsas som det är en körlektion. Var nära på att ge upp men tro mig det går tillslut. In sha Allah all lycka till dig!!<3

#12 - Anonym

Ett tips är att inte göra körkortet till en stolor grej, för ju större grej man gör det till desto svårare blir det eller så kände iallafall jag. Tro på dig själv så kommer din trafikinspektör att känna att du speglar en viss trygghet. Viktigast av allt ta det lugnt och strunta i om andra förare speedar håll dig till hastigheterna och planera din körning.