Dagens funderingar

Har mkt i tankarna dagligen, men lite av mina senaste funderingar är:

 
- Har våren alltid dröjt såhär länge eller känns det extra grått Iår? Eleverna har lite små panik att dem inte kommer iväg på roliga utomhus aktiviteter för det är så kallt, jag hoppas det vänder snart. (Visst har det vart fina dagar men svårt att planera in en grillfest med klassen när vädret är så oförutsägbart) 
 
- Ramadan infaller om lite mindre än 2 månader, barnen slutar skolan den 13 juni och vi den lärare en 20 juni..lite små panikartat känns detta ju haha, men in shaa Allah Kheer.
 
- Att resa med två barn - hur går det?!! Jag har bangat på alla reseförslag min man kommit med sedan Mousa föddes, jag vågar verkligen inte. Men i sommar åker vi till Tunisien in shaa Allah, och mitt huvud tänker jag bara på värme, bakterier och sömnkaos... lite sol och bad på de också självklart. 
 
- Ni vet känslan efter att man förberett och sett fram emot en fest, och sen är det över. Visst känns de lite sorgligt?Tomt på något sätt?känner ni igen er? Så känns det efter Camillas Babyshower haha.
 
Lite funderingar såhär på morgonkvisten, önskar er alla en solig onsdag ❤️
 
#1 - Amanda Jona [SPONTAN]

Själv tycker jag våren kändes tidig i år, haha! ;) Du ska nog se att det går superbra att resa med barnen!

#2 - Yn

Jag ska också resa dit i sommar, och tänker också
precis som du på värmen 😊. Min yngsta kommer att vara ca 6 mån då inchAllah.
Jag brukar gå ut tidig morgon och sen eftermiddag ,samt alltid ha på någon keps eller solhatt på barnen. Det ska nog gå bra för oss båda inchAllah.

Svar: Åh det hoppas jag! Haha kul om råkar träffa på varann där :)
Mrs.Coskun

#3 - H.

Jag är sugen på att resa till Tunisien jag med men vet inte riktigt hur man bokar smart. På vilket sätt bokade ni er resa och hur rekommenderar du att man gör? Finns det något specifikt flygbolag som man bör boka via? Jag är öppen till alla förslag jag kan få! :)

Svar: Vi har ej bokat ännu men kan defentivit göra ett inlägg om de så fort vi bokat :)
Mrs.Coskun

#4 - YN

Hoppas att vi gör det :)
Vi bokade våran resa på almena.se
Det finns säkert många andra bra sidor också. Lycka till 😘

#5 - Anonym

Jag har nyligen bokat inför tunisien. Air france och turkish airlines är billigast just nu och det har Fu kat bra tidigare 👍🏻Dock så åker jag tidigt , kanske innan högsäsongen men vi betalade ca 2200 tur retur.

#6 - Fatimah

Är det bara jag som tycker att våren har varit tidig i år? Eller jag brukar alltid misstolka vårtecken och gå i skinnjacka i typ mars för att sedan börja använda min dunjacka i april igen, så i år är jag oerhört pessimistisk och klär mig mycket hellre för varmt än för kallt. När alla andra går och fryser går jag själv runt och myser haha! Förresten, har du fastat någon gång under dina graviditeter? Om ja, hur gick det? Hur mådde du?