Grey(cious)
 
En liten look från här om veckan, grått som är flott och väldigt passande till vårt kära lands härliga väder.Ni är många som frågar om mina slöjor, och det är alltså chiffong slöjor från Verona collection som jag enbart använder numera. Slöjorna kallas dock Georgette på hemsidan och ni hittar dem här! Nu har åk 9 skrivit klart andra delen av nationella provet och jag drar nu iväg på ett spännande möte. Vi hörs hörrni, hoppas er tisdag är helt fabulös! 
Tuesday 25/4
 
God morgon tisdag!
Idag skriver sveriges 9:or NP i engelska (hehe i skrivande stund) och sen väntar ett spännande möte efter jobbet. På fredag är det tänkt att vi ska ha grillfest med vår mentorsklass, mina fina 7:or, men jag börjar bli tveksam till om vi ens kommer få en snö/snö/vind fri dag - ja ni hör ju, man kan tro det är rena rama vinterlandet. Jag känner mig dessutom ganska snuvig och frånvaron på jobbet är redan ganska hög just nu, så får se hur denna vecka kommer vara..!

Hoppas ni får en fin morgon allesammans <3
Marokansk Tajine & majskrokar
 

Det här med att gå på date hos en bästa vän som är mat och bakbloggerska (camilla) hörrni, ojoj va priviligerad man blir. Vi liksom önskar oss rätter av olika slag och hon trollar med glädje fram allt, och man vill ju nästan äta sina fingrar så gott det är (ett arabiskt uttryck haha). Under förra veckan hann vi med en sån date där vi åt marokansk tajine. I och med att stora syster är allergisk mot ägg så jag är alltid så feg med att ge mousa ägg, men det gick bra denna gång. Dock var majskrokarna nog lite mer intressant denna gång hehe..

Hur som helgen var mysig, umgick bara med barnen och försökte återfå min röst då jag blev lite hes mot slutet av veckan och hade ont i halsen. Hoppas ni också haft en fin helg =) 

Önskar er all en trevlig Måndag <3