An arabic inspired brunch
 
Igår hängde vi hos min älskade mimo, jag, hon och camilla - det var länge sen vi tre var samalade så det var verkligen mysigt! Vi hade bakverkstad, camilla lärde oss baka cupcakes och cakepops, så kul!! Sedan kastade vi ihop en brunch som blev hur spontan och lyckad som helst! Mimos mamma hade i och för sig gjort den döödliga (allahummbarik) hummusen vid ett annat tillfälle, men labnen kompade jag ihop efter mammas recepet på 2 min (turkisk youghurt+philadelphia+torkadmynta+olivolja = så gott!!) sen var det bara att hugga in  - allt som fattades var harrisa, ni som vet ni vet hahah..
 
Hörrni, lite senare kommer ''hitta en vän'' inlägget, såå kuul.. så vi hörs sen då Inshaa'Allah! 
#1 - Anonym

Innehåller inte Philadelphia gelatin?😬

Svar: Ingen aning aldrig hört ?
Mrs.Coskun

#2 - Camilla

Till anonym: det innehåller inte gelatin https://www.philadelphia.se/mobile#L3Byb2R1a3Rlci9QaGlsYWRlbHBoaWElMjBOYXR1cmVsbC9QaGlsYWRlbHBoaWElMjBDbGFzc2ljJTIwTmF0dXJlbGwlMjAyMDBnP1JlZlF1ZXJ5PVpHVndkR2c5TVNaallYUmxaMjl5ZVVsa1BUWXhOaVp3Y205MmFXUmxjajE3TURNeFFVTkJOVFF0TVRVM015MDBNMFE1TFRreE9UWXROekZCUVRGQ09FVXpNemcwZlElM2QlM2QmcD0xMTMyJnByb3ZpZGVyPXtEMTkzOTk4QS00QTZELTRFQTUtQkFBOC0yMDkzNTdCMjdBMDl9JmNhdGVnb3J5SWQ9NjE2

#3 - Anonym

Nä, det gjorde det tydligen inte. Har ingen aning om var jag kan ha fått det ifrån... Hahaa där ser man, tack så mycket för upplysningen!:)

#4 - Anonym

Assalamu aleykum syster

Skulle du kunna skriva inlägg på engelska då o då? :) Gillar ditt sätt att uttrycka orden så att jag lär mej mkt.
Jätte fin blog Masha Allah

Svar: Det kan jag absolut göra fina syster. Walekom assalam :))
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Anonym du kanske blandat ihop den med créme bonjour för den innehåller gelatin