Sökes : En vän!

 

Okej, BismiAllah - Då kör vi!

Något ni påpekat ganska ofta här på bloggen under åren är hur ensamt det kan vara som ny praktiserande, nybliven muslim, mamma eller student osv, att många av er söker mer eller minder människor dem kan knyta band med, så låt oss köra annonsering här (vet att många bloggar gjort så och det vart lyckat!): 

För att söka en ny vän:

Lämna en kommentar, börja med en rubrik där du nämner namn, stad och kanske en till rad som fångar läsaren. Och sedan lite om dig själv, ålder, intressen, religiösåskådning osv och vad för vän du söker. Avsluta med mailadress i kommentarsfältet (ej adressrutan) så att den som är intresserad kan höra av sig till dig (om du inte vill ange adress skriv den i adressrutan istället som bara jag kan se så kan jag maila vidare din adress till den som söker dig! Men undvik helst denna process haha). 

Min avsikt med detta är att alla som känner sig ensamma ska få en syster att dela glädje, sorg, skratt och tårar med. Att man ska finna en vän som man kan växa med och få (gärna) en lång relations till. Så låt oss alla ha samma avsikt inshaa allah och hålla en fin och respekterande ton! 

An arabic inspired brunch
 
Igår hängde vi hos min älskade mimo, jag, hon och camilla - det var länge sen vi tre var samalade så det var verkligen mysigt! Vi hade bakverkstad, camilla lärde oss baka cupcakes och cakepops, så kul!! Sedan kastade vi ihop en brunch som blev hur spontan och lyckad som helst! Mimos mamma hade i och för sig gjort den döödliga (allahummbarik) hummusen vid ett annat tillfälle, men labnen kompade jag ihop efter mammas recepet på 2 min (turkisk youghurt+philadelphia+torkadmynta+olivolja = så gott!!) sen var det bara att hugga in  - allt som fattades var harrisa, ni som vet ni vet hahah..
 
Hörrni, lite senare kommer ''hitta en vän'' inlägget, såå kuul.. så vi hörs sen då Inshaa'Allah! 
New in : Islamic print
 
Precis som i slutskedet med Selin i magen så blir jag på ''nestinghumör'' denna gång med hehe. Håller på och gör om här hemma lite smått, nya tavlor, nya textildetaljer osv. I dagarna hittade jag ett instagram konto som en super talangfull syster ligger bakom, hon tar konspetet prints och gör den lite islamifierad. Ni vet den trendiga prada printet här!(länk) har hon gjort om till printet ni ser ovan - hur snyggt och smart var inte detta?! 
 
Ni hittar hennes konto på instagram med en massa prints och där ni kan lägga beställningar  här!(länk) och även på FB här! Ikväll vid 19.00 kommer en tävling på min instagram där man kan vinna ett sådant valfritt print, så stay tuned ladies!!