Sökes : En vän!

 

Okej, BismiAllah - Då kör vi!

Något ni påpekat ganska ofta här på bloggen under åren är hur ensamt det kan vara som ny praktiserande, nybliven muslim, mamma eller student osv, att många av er söker mer eller minder människor dem kan knyta band med, så låt oss köra annonsering här (vet att många bloggar gjort så och det vart lyckat!): 

För att söka en ny vän:

Lämna en kommentar, börja med en rubrik där du nämner namn, stad och kanske en till rad som fångar läsaren. Och sedan lite om dig själv, ålder, intressen, religiösåskådning osv och vad för vän du söker. Avsluta med mailadress i kommentarsfältet (ej adressrutan) så att den som är intresserad kan höra av sig till dig (om du inte vill ange adress skriv den i adressrutan istället som bara jag kan se så kan jag maila vidare din adress till den som söker dig! Men undvik helst denna process haha). 

Min avsikt med detta är att alla som känner sig ensamma ska få en syster att dela glädje, sorg, skratt och tårar med. Att man ska finna en vän som man kan växa med och få (gärna) en lång relations till. Så låt oss alla ha samma avsikt inshaa allah och hålla en fin och respekterande ton!