Yesterday

Gården vart mysig. Vi möttes upp med lillebror och hans fru, tog en härlig lunch på tezekuri efter fredagsbönen och sen hängde vi i sickla köpkvarter. Har shoppat noll under denna rea, finns inget jag vill ha och inget som lockar mig till att vilja ha det heller haha. Vi avslutar 2016 med en ny upplevelse för Selin - varm chocklad med grädde! Och den sluckdes upp med glädje hehe, detta var faktiskt en av mina mål under denna ledighet, en fika date med selin där hon skulle få dricka varm choklad med grädde, så check ✅

Ska njuta vidare av helgen nu för nästa vecka vänts en massa jobb inför evnetet, men vi är alla såå taggade inför nästa vecka in shaa Allah. Information om vägbeskrivning och parkering osv kommer under nästa vecka också, in shaa Allah ❤️
 
 

December thoughts

Alla dagar, månader och år är en välsignelse var för sig. Men det råder ingen tvekan om att med nya tider kommer även nya prövningar, allhamdulillah. Våra tre senaste december månader har inneburit många sådan prövningar. För två år sedan gick min svärfar bort (vilket är en av det svåraste prövningarna jag vart med om), den 24 decembe för tre år sedan var BF datum för min första gravidetet innan Selin (fick ett tidigt missfall) och sen förra året i december var vi med om en väldigt tuff tid, något som vände upp och ner på hela vår vardag. Men med alla dessa prövningar kom något gott, allahmdulillah. 
 
Varje år denna månad, går jag runt med en klump i magen precis alla dagar, en känsla av nedstämdhet som jag egentligen inte kan sätta fingret på. Ibland loggar jag in här för att skriva, men det går bara inte .. 
Sen tänker jag på hur små mina problem egentligen är, jämfört med människor som lever i krig,svält och sjukdom. 
Men allt är relativit och ens egen smärta är alltid så mycket mer påtaglig än någon annans. 
 
Sorry för värsta depp inlägget .. Vi hörs säkert lite senare in shaa allah med något gladare =) 

Midweek

 
God dagens hörrni. 
Såhär i lunchtid bjuder jag på lite matbilder - detta är från vår datenight här om dagen. En hälsotallrik och kärmig kycklingpasta från el classico i heron city, gott!  
Idag är jag på jobbet tro det eller ej, funkar inte att jobba hemmifrån när Selin är ledig och det är så mycket som ska bli klart inför VT, men det är okej. Vid 13 blir jag hämtad av familjen och vi kör shopping försök nr 2 på mellandagsrean, men innan dess har jag ett möte ang eventet. 
Önskar er en trevlig Onsdag hörrni!  

Datenight

Det vart inget shoppande hörrni, vi gick in i två butiker i heron city sen var det bara nej tack! Vi käkade och fikade istället och sen åkte vi hemåt. Fick lust till en spontan bio och middags date med maken så det fick bli en sån nu på kvällskvisten, himla mysigt! 

Hörrni, det är många som frågar om biljetterna är slut. Vi nämnde,vid försäljning, att det var ett begränsat antal platser så de var försten till kvarn som gällde. Vi sålde slut på en helg och då snackar vi 70 platse fullbokade allahummbarik. Vi har en reservlista på ca 4-6 personer just nu och det är ändå 2 veckor kvar. Allt kan hända, vi är glada och tacksamma över denna respons, men ni får helt enkelt vara super snabba nästa gång in shaa Allah <3
 
Go natt från fröken Masha och Selin haha =) 

Nya vecka, nya tag

Måndag idag, början på mellandagarna, och jag som annars undviker dessa dagar mest av allt tänkte faktiskt ta mig ut på en runda lite snabbt, får se vad som finns. Imorse fick vi sova ut till 09.00!! Rekord haha men välbehövligt, dock var de himla tomt att vakna till tystnad, selin gör verkligen livet, må Allah bevara henne åt oss ❤️

Igår var vi hos mamma hela dagen och mousa hade blivit både blöt och smutsig och de enda kläderna som fanns där var selins gamla så lille bror fick se ut som en mini selin ett tag, gulligt!