Lördags bestyr
Tre helt oredigerade bilder från vår lördag hittills, lekkaos, frukost när ungen sov middag och så provade lägga nagellack för första gången - det var så mysigt! Hon hittade flaskan och kom med den som om det var de mest naturliga för henne, vet inte ens var den kommer ifrån då ja aldrig ge nagellack längre typ haha, en mysig stund fick vi och jag fick en sån varm känsla i kroppen över lyckan att ha en dotter - Må Gud bevara henne åt oss ya rabb och skydda henne från allt ont, och era barn med ❤️

Nu ska det storstädas för ikväll vankas det middag hos oss 👍🏻
A Friday lunch 🍁

Tack för all feedback på förra inlägget hörni, skönt att höra råd från andra i samma sits som en själv. Idag var det bara att vakna upp och vara tacksam över allt de fina i livet (även om man ibland behöver klaga av sig och gråta en skvätt) och efter prövning kommer lättnad. Hur som, vart inget moské besök för oss idag men inväntade att pappan i huset skulle be klart sen åkte vi och käkade lite lunch ihop - mysigt! 

Alltså vad gjorde vi innan restaurangs noor kom till orten? Bästa stället i Sthlm om ni frågar mig,och att kunna äta varierat ute (mat som också passar selin) är verkligen tummen upp! 

En period, säger dem ..


Alltså jag blir tokig snart!! Sedan slutet på sommarn har selin varit i världens trotsfas och Jag går snart in i väggen.. Det skriks, kastas och hon lägger sig på tvären mitt i centrum i motstånd. Som om inte detta vore nog har hon börjat med en reflex där hon liksom går runt och tar alla barn på ansiktet, ibland klappas det men oftast rivs hon bara och går därifrån. Varje gång det händer kallsvettas jag, jag mår så dåligt att jag typ går hem och gråter. Hon beter sig såhär på förskolan också men där tycker lärarna att allt är normalt, men för mig är detta katarsof- min prinsessa som var världens mysigaste har blivit en vildunge som vägrar sitta still i mer än 2 min. Jag har ärligt hört de mesta från folk, både de som förstår men de som undrar om hon har tendenser för ADHD? Kan man ens visa symptom vid så tidig ålder??

År det någon som känner igen sig? Snälla dela med dig, de här med att hon liksom rivs gör mig så så ont i hjärtat, så rädd för att människor ska döma henne (har redan hänt!) och vill bara avvänja henne detta beteende men vet inte hur?