RGC TIPSAR ♥
 

Sitter i lugnet och äter lite frukost, men denna mamma har vart uppe sedan 07! Vi fick inte mycket sömn i natt, Selin vaknade upp hysterisk och grät en gång i timmen, vet inte om det var tänderna, medicinen eller alla intryck hon får om dagarna.. khair Inshaa'Allah. 

Ska iväg och handla lite senare idag, Willys har både blöjkupong (50kr rabatt vid köp av två paket libero, går även att kombinera med liberos egna rabatter) och 30kr rabatt vid köp av 12 HIPP burkmat och för alla kaffe älskare som jag har dem (för medlemmar) Gevalia, 2 för 55kr och då ingår även eko sorten, mee love!! Helt plötsligt har jag gått och blivit helt besatt av att prisjaga, älskar rabatter och kuponger, om någon hade sagt att jag skulle bli såhär för nått år sen skulle jag skratta den rakt i ansiktet haha!Men det är sååå kul att handla billigt och smart och lägga ner pengar på annat eller vad säger ni?! höhö...

P.s Sista dagen idag för dessa kampanjer på Willys och detta inlägg är inte sponsrat, jag vill bara tipsa er =) 

House rules
 
I got this painting in one of my baby baskets during may baby shower and its ben hanging on my kitchen wall ever since. I love the sweet subtleness in all of these rules and they all make since, so why not right?!  
My favorite one in particular is nr 5, 7 and 12. I think they are essential for a happy home.
Which rule is your favorite?!
Friday happenings
Vi var inne på TGR och köpte lite nytt till ungen,  man kan nog fynda riktigt bra Eid presenter därifrån ;)
 

Lyckades få en akut tid i morse hos vår läkare då jag upptäckte att selins eksem blossat upp något rejält i morse. Läkaren konstaterade att det var eksem men ville inte utesluta att det kunde vara allergi relaterat och beställde därför prover på olika ämnen som Selin ska testas för, ni vet mjölkprotein, ägg, vete osv - Allhamdulillah! Jag har kämpat med ett sånt prov med bvc sen Selin var 7-8 månader men icke, allt var normalt och jag skulle bara smörja in morgon och kväll, suck! Så på måndag blir det ännu en provtagning, hoppas Selin slipper bli stucken i armen igen snälla gode gud, annars är hon tapper och glad allahumma barik förutom att hon kliar sig blodig och total vägrar all mat igen (minns ni att jag sa att hon gillade makaroner och korv för någon dag sen? Icke längre vaa ..). 

Min dotters matvägran är av en annan sort, det är inte vanlig matvägran utan det är något som står tokigt till och vi försöker ta reda på vad. Jag har provat alla tekniker och alla råd man kan komma, jag skulle kunna skriva en bok om den här kampen för många verkar inte förstå den samtidigt som jag träffar många som lever i den. Selin har en kompis som är precis lika gammal som henne och har exakt samma problem, tur i oturen att man har någon som delar bördan med en, allahmdulilah.