RGC TIPSAR ♥

 

Sitter i lugnet och äter lite frukost, men denna mamma har vart uppe sedan 07! Vi fick inte mycket sömn i natt, Selin vaknade upp hysterisk och grät en gång i timmen, vet inte om det var tänderna, medicinen eller alla intryck hon får om dagarna.. khair Inshaa'Allah. 

Ska iväg och handla lite senare idag, Willys har både blöjkupong (50kr rabatt vid köp av två paket libero, går även att kombinera med liberos egna rabatter) och 30kr rabatt vid köp av 12 HIPP burkmat och för alla kaffe älskare som jag har dem (för medlemmar) Gevalia, 2 för 55kr och då ingår även eko sorten, mee love!! Helt plötsligt har jag gått och blivit helt besatt av att prisjaga, älskar rabatter och kuponger, om någon hade sagt att jag skulle bli såhär för nått år sen skulle jag skratta den rakt i ansiktet haha!Men det är sååå kul att handla billigt och smart och lägga ner pengar på annat eller vad säger ni?! höhö...

P.s Sista dagen idag för dessa kampanjer på Willys och detta inlägg är inte sponsrat, jag vill bara tipsa er =) 

House rules

 
I got this painting in one of my baby baskets during may baby shower and its ben hanging on my kitchen wall ever since. I love the sweet subtleness in all of these rules and they all make since, so why not right?!  
My favorite one in particular is nr 5, 7 and 12. I think they are essential for a happy home.
Which rule is your favorite?!

Friday happenings

Vi var inne på TGR och köpte lite nytt till ungen,  man kan nog fynda riktigt bra Eid presenter därifrån ;)
 

Lyckades få en akut tid i morse hos vår läkare då jag upptäckte att selins eksem blossat upp något rejält i morse. Läkaren konstaterade att det var eksem men ville inte utesluta att det kunde vara allergi relaterat och beställde därför prover på olika ämnen som Selin ska testas för, ni vet mjölkprotein, ägg, vete osv - Allhamdulillah! Jag har kämpat med ett sånt prov med bvc sen Selin var 7-8 månader men icke, allt var normalt och jag skulle bara smörja in morgon och kväll, suck! Så på måndag blir det ännu en provtagning, hoppas Selin slipper bli stucken i armen igen snälla gode gud, annars är hon tapper och glad allahumma barik förutom att hon kliar sig blodig och total vägrar all mat igen (minns ni att jag sa att hon gillade makaroner och korv för någon dag sen? Icke längre vaa ..). 

Min dotters matvägran är av en annan sort, det är inte vanlig matvägran utan det är något som står tokigt till och vi försöker ta reda på vad. Jag har provat alla tekniker och alla råd man kan komma, jag skulle kunna skriva en bok om den här kampen för många verkar inte förstå den samtidigt som jag träffar många som lever i den. Selin har en kompis som är precis lika gammal som henne och har exakt samma problem, tur i oturen att man har någon som delar bördan med en, allahmdulilah. 

Älskade unge

Allahumma barik laki, Må allah skydda dig från allt ont, och må gud vaka över och skydda era barn fina läsare!

 

Älskade unge, jag vill bara berätta för dig hur mycket jag älskar dig.

Hur jag sitter med gråten i halsen när du inte äter och undrar vad som ska bli av dig. Hur det svider i hjärtat när du river upp dina eksem så du blöder och du gråter för jag inte låter dig röra dem. Älskade unge som ramlar på huvudet precis varje dag så dina blåmärken på pannan inte hinner försvinna fören du fått nya. Älskade ungen om du bara visste hur ont det gör i hjärtat varje gång jag ska tvångsmata dig din medicin, och du bara vill spy ut den, men utan den har du järnbrist, järn som är så viktigt för blodet och syret i vår kropp. Älskade unge, som är sjuk titt som tätt, som är så liten och nätt, hur ska din lilla kropp orka med alla dina bus?! 

Allhamdulillah, Allhamdulillah, Allhamdulilah.

Må Gud vaka över dig, och må du ta dig igenom alla livets svårigheter med ditt varma leende på läpparna. Allahumma barik laki ya binti 

Bäddsoffan ♥

Allahumma barik på Selins lilla mysplats <3
 
Så! Här får ni två bilder på vår nya sittplats i Selin's rum and im in love, allahumma barik!! Jag tänkte att den Inshaa'Allah skulle fungera som en plats för oss föräldrar att vila på medan barnen leker men även som en ''varva ner'' plats under dagen och innan läggdags där man kanske läser en bok. 
Bäddsoffan är från IKEA, solsta hette den, sänghimmeln är också från ikea och ljusslinga, fuskpäls och kuddar är från Rusta. Jag behöver hitta ett vitt sofföverdrag, någon som kan tipsa?! Men visst vart det fint?!