Babyshower ♥
 
Jag måste bara fotobomba er med bilder från en babyshower jag och några vänner ordnade, så himla fint, gott och lyckat det blev Mashaa'Allah och the mommy to be blev minst sagt glatt överraskad!! Vi körde på ett könsneutralt tema - Vitt och silver med en liten färgklick som matchade varann i form av Banner och mat och bakdekoration som kommer från My perfect day (LÄNK),så bra utbud på fest dekoration och speciellt för babyshower, det brukar ju annars bara vara blått eller rosa. Vill även hylla min fina vän camilla för den underbara tårtan och fikat - to die for! Och så ett stort tack till alla fina som hjälpte till, ni är bäst!
Förskole snackis

Tack för alla fina duan och kommentarer igår, ni är verkligen bäst! Nu blickar vi frammåt i tacksamhet <3 

 

Idag kom detta lilla brev på posten och det gjorde så att jag kände mig SÅ vuxen!! Ska min dotter börja på förskola? Så fort tiden har gått Allahumma barik!! Ja ni, efter ett år som mammaledig har alla mina fördomar om förskolan krossats, kanske är dessa mammor som är anti-förskola väldigt morgonpigga, påhittiga och med lugna barn, ja inte vet jag - men så är det inte i vårt fall! Selin behöver vardaglig stimulans, bortom den jag orkar, hinner och kan erbjuda, så nu blir det förskola, iaf 1-2 dagar i veckan i höst Inshaa'Allah, till att börja med, sen får vi se! EN sak är säker och det är att hon inte kommer gå heltid om inte hon är illa tvungen till. 

Så efter ett år som mamma ledig insåg jag följande om mig själv : 

- Jag är mig då en VÄLDIGT otränad människa, haha

- Jag måste bli morgonpigg.

- Jag är numera tråkigaste filmsällskapet ever, eller kvällssällskapet över huvud taget.

- Jag är inte lika innovativ (i lek osv) som jag önskar vara, får se om det kommer med tiden. 

- Jag kan vara hemma i en hel vecka, sju dagar i sträck, utan att känna behov av att gå ut, men jag går ut för Selins skull. Detta är så olikt mig man kan komma. 

- Jag älskar att läsa för Selin, trodde aldrig det om mig själv, och längtar tills vi kan göra läxor ihop Inshaa'Allah.

Någon annan som kommit till insikt om ett och annat under mammaledigheten? 

Pray, hope & wait ♥
 

Har varit uppe och lekt sen 6 på morgonen med lillan, och sen har vi ätit frukost (och mjölkersättning på det, för henne då) och nu har hon somnat. Jag skulle önska att detta inlägg skulle vara lika positivt som bilden försöker meddela men sanningen är att jag just nu genomgår stora prövningar och livet känns inte på topp men jag kämpar på. Igår fick jag veta att min faster hade dött, må Allah vara barmhärtig mot hennes själ, jag är så tacksam att hon fick träffa mig och min lilla familj förra året. Det känns som att livet håller på och ändras för mycket och varken jag eller min iman hinner med.  

Det är med tårar i ögonen och en tyngd i hjärtat jag ber er att komma ihåg mig i era duaan älskade systrar. Även om jag inte bloggar så loggar jag in här ofta och läser era kommentarer och ser att ni tittar in, det ger mig hopp i all mörker. 

Må allah bevara er! ♥