Whats for dinner ?!


Gårdagens middag var ljuvlig allahumma barik, om jag får säga det själv. En perfekt kombo i en tallrik!
Jag improviserade ihop ett nytt recept när jag gjorde denna shishkebab och jag måste säga att det blev bätter än förr allahumma barik.  

såhär gjorde jag: jag krydda ett kilo köttfärs med italiensk salladskrydda (i know haha men testa, jag har det i allt nu!), stark röd paprikakrydda, grillkrydda, basilika, oregano och peppar (inge salt!) och så kläckte jag även i två ägg, en hackad lök samt pressade 4 vitlök och blandade allt. Sen rullade jag färsen till lagom stora och la dem i en väl inoljad plåt som jag sessan täckte över ordentligt med foliepapper. In i ugnen på 250g i 45-50 min - perfektoo 👌

Serveras med ris/bulgur, brunsås och sallad!
1
Camilla

Allahuma barik ser dödligt gott ut!!!!