Ramdan day 12 ♥
Two pics of my lovebug who is not happy unless we are outside or palying with water, allahumma barik <3
 

Jag kan inte beskriva med ord hur trött jag är, jag har seriöst haft gråtattacker av utmattning - men Allhamdulillah ALLTID! Min lilla bandit är inte den lättaste att roa och behöver vara ute minst 1-2 ggr om dagen för att kunna sova överhuvudtaget, inget hemma duger, inga leksaker duger och ingen mat duger men men hon är livet så va gör man inte för henne. Igår var vi nere på gården och lekte i sandlådan 40 min innan läggdags, och idag hängde vi med vatten i en skål på balkongen - två saker som ÄNTLIGEN gick hem, allhamdulillah. Hur har ni det denna Ramadan fina ? Kommentarerna ekar tyst så jag gissar på att ni också är helt slut? 

#1 - Solina

Känner mig mer o mee hungrig när jag fastar. Dels för man äter mindre varje dag och för min del går det inte atr göra suhoor eftersom man bryter fastan sent.

#2 - Umm Mohamed

Salam syster har en dotter två månader yngre än din och så har jag två andra barn. Jag har vant alla mina barn att sova runt kl 1 just nu Allah ghalib. D skulle inte funka annars med att man vaknar 7 på morgonen. Efter ramadan insha Allah så e d tillbaka till sina tidigare sömn rutiner. Jag vaknar och lagar all mat tidigt sen går vi ut till park eller så är där så länge d vill. Barn behöver aktivera sig. Alhamdorilah min man har semester annars skulle de vara mer tufft.

#3 - Anonym

Allah breen. Det är jättejobbigt med barn när man faster.

:))

#4 - Sara

Här är vi ute nästan 2 timmar(!) per dag! Ibland mer.
Jobbigt som höggravid men tur att svärmor och svärfar kan avlasta efter ett tag.

#5 - Anonym

Är absolut inte helt slut, men grejen är den att under Ramadan ska man göra mycket dyrkan. Om man går in i en blogg, sedan nyheter, sedan en annan blogg är det lite svårt att sluta sitta framför datorn.

#6 - Rahma

Salam! Jag har två döva barnen.
Det e lätt för mig för barnen går på dagis då jag kan sova förmiddag Nästa vecka är dagis stängt jag vet att det kommer att bli tuffare.

Må Allah låta vara mammor vara bland kvinnorna i Paradiset amin!

#7 - niqabisten

Salam aleikum fina syster. Jag har en blodsjukdom som bara 1-2% av alla i hela världen har så enligt fatawa jag skrev till shiokh går jag under kategorin att jag inte får fasta utan måste betala för miskin istället men jag är så.envis att jag ändå ville testa fasta och alhamdolillah allah har underlättat för mig. Jag är inte hungrig alls under dagarna och knapt törstig. Men har ändå betalat för 30 miskin.Jag jobbar heltid och har tre barn fulla av energi. Vi har ingen avlastning med barnen men hamdolillah allt funkar ändå 😊

#8 - Lifejj

Fastar helt ensam i år (är konvertit) men det funkar alhamdulillah! Detta är första året jag fastar men det känns än så länge jättebra, även fast det är svårt med ensamheten och att man inte har någon att dela fastan med. Nästa år tillsammans med min man från Algeriet in sha Allah :) Ha det så bra kära du och må Allah ta hand om dig och din familj, ameen <3

Svar: Må Allah underlätta för dig Habibah!!! Jag vet inte var du bort men är du i närheten av Sthlm är vi många du kan umgås med inshaa Allah ?<33 du är så grym allahumma barik heja heja nn
Mrs.Coskun