Summer giveaway part III
 
Hej hopp dags för en ny liten giveaway!!
I sammarbete med Babyland kan du nu vinna denna fina resväska till din ögonsten, perfekt nu i sommartider!
Altt du behöver göra är att : Hitta denna produkt (resväskan från skiphop på bilden) på Babyland.se och länka den i kommentarsfältet!
Glömm inte namn/smeknamn samt mailadress (obligatoriskt för att vara med och tävla!
Lycka till! Tävlingen avslutas den den 2/7 kl 18.00 Inshaa'Allah!
The Pampered Muslimah

I’m so in love with my new pen and notebook from The Pampered Muslimah that arrived perfectly before Ramadan began, Allahumdulilah. Looking forward to fill this notebook with knowledge and great ideas! I’m so proud of our sisters in Islam who are so creative and motivating allahumma barik !

-

Mina fina! Jag har glömt visa er vad som kom med posten strax innan ramdan började, nämligen mitt finfina häfte och penna från The Pampered Muslimah! Det är en syster i Canada som driver denna shop där hon designar bl. a kontorsmaterila med ett islamiskt inslag - så himla vackert koncept allahumma barik! Visst är dem fina? Ja? Bra!! för ni kommer kunna vinna detta lilla kitt med en matchande post-it pad lagom till skolstart inshaa allah så håll utkik!
Ramdan day 12 ♥
Two pics of my lovebug who is not happy unless we are outside or palying with water, allahumma barik <3
 

Jag kan inte beskriva med ord hur trött jag är, jag har seriöst haft gråtattacker av utmattning - men Allhamdulillah ALLTID! Min lilla bandit är inte den lättaste att roa och behöver vara ute minst 1-2 ggr om dagen för att kunna sova överhuvudtaget, inget hemma duger, inga leksaker duger och ingen mat duger men men hon är livet så va gör man inte för henne. Igår var vi nere på gården och lekte i sandlådan 40 min innan läggdags, och idag hängde vi med vatten i en skål på balkongen - två saker som ÄNTLIGEN gick hem, allhamdulillah. Hur har ni det denna Ramadan fina ? Kommentarerna ekar tyst så jag gissar på att ni också är helt slut?