Same dress - different look
Long shirt : Gift from Turkey / Dress : Weekday / Scarf : Verona Collcetion / Bag : H&M 

This is my third and last Verona scarf and do I need to say that I want them in every color!

Review coming up soon inshaa allah!

-
Hörrni, gårdagens look, samma klänning som i tidigare inlägg men en helt ny look (är helt besatt av den, sitter lika löst som en abaya, perfekt lång underkjol, dock i linne-form, tråkigt men funkar!)! Gillar faktiskt hur färgerna gick ihop fint trots en random matchning, eller vad säger ni? Jag kommer skriva en recension om Verona slöjorna inom kort Inshaa allah!
#1 - Linda Khan

Gud va fin du är!! Har saknat dina outfit bilder :*

#2 - Anonym

Fina du <3

#3 - Solina

Jättefin mashaAllah!

#4 - Anonym

Asså allahumma barik! Lyckos er som är långa och kan ha långa koftor/skjortor. Så himla fint!! Funkar tyvärr inte på oss kortisar haha

#5 - M

Salam aleykom♡
Vad heter denna sjal syster? Ser riktigt fin ut ma sha Allah i love it!

#6 - ruki

Väldigt snyggt. Gillade varenda plagg. Då jag är på jakt efter nya slöjor undrar jag vad för material din slöja har? Och innan den här outfiten visade du en annan beigh färgad slöja. Är det en annan material på den? Jag vill helst ha allt i bomull. Tack för hjälpen :)

#7 - Anonym

Syster, jag minns att du skrev någon gång att ni slutat vaccinera er dotter. Jag blir inte riktigt klok på all information som finns där ute kring det här ämnet. Tycker det är så svårt att hitta pålitliga källor och jag oroar mig så mycket kring detta. Jag vet att det är ett känsligt ämne men vad var det som fick er att fatta bealutet att sluta vaccinera?

Svar: Vi har inte beslutat att sluta vaccinera utan har valt att plocka lite som vi vill i vaccin programmet. Jag har avstått från den ny införda vaccinet mot rota virus tex och inte heller har jag gett tbc sprutan eller sprutan mot i olika typer av influensa bakterier (minns ej namnet nu).
Det jag istället gett är ett kombinations vaccin som heter pentavac där polio, difteri, stelkramp och kikhosta ingår. Vi valde att ge denna kombi för den var lite mer omfattande och vi gjorde duaa och tänkte att vi kan bocka av några sjukdomar hon kan får skydd mot iaf så minskar vi på skalan för sjukdomar att oroa oss för.

MPR vaccinet kommer vi inte heller ge, mässling, påssjukan och rödahund är sjukdomar med tydliga symptom och man får väl ha lite mänsklig tilltro om att barn med dessa sjukdomar inte vistas offentligt, speciellt då dessa sjukdomar faktiskt är ganska ovanliga nu! Det är en så omtalad spruta att ja vågar inte ens tänka tanken att ge den till mitt barn vid så ung ålder (18 mån).

Egentligen är jag inte Emot vaccinet i sig utan att ge så tunga grejer till ett så litet barn, jag väntar hellre till att hon blir 4-5 år inshaa Allah så immunförsvaret är utvecklat och barnet är tillräckligt utvecklat att man kan se biverkningarna på ett annat sätt OM dem skulle inträffa.

Ja vet inte, ja vet att vi inte tänker logiskt i detta ämne och mitt svar är säkert motsägelsefullt men så här ser de ut just nu iaf och må Allah skydda vår ummahs barn. Mitt bästa råd är att läsa på om sjukdomarna och fatta beslut utifrån de :)
Mrs.Coskun

#8 - Anonym

Tack för att du svarade syster. Må Allah belöna dig. Vi har gjort lite så också. Tbc och vaccin mot rota virus har vi valt att inte ge. Det är just det här MPR vaccinet som oroar mig mest, min son är 18 mån och ska på kontroll snart. Får läsa på lite mer och se efter! Ameen till din dua. ♥

#9 - JP

Mrs Coskun. Jag vill bara påpeka angående att alla sjukdomar har en inkubationstid, vilket innebär att du är smittad långt innan du uppvisar symtom. Du kan alltså hinna smitta många människor innan du själv upptäcker att du är sjuk och då isolerar sig. Därför spelar det ingen roll om människor är så snälla att de undviker gå ut när de väl blivit sjuka, de kan ha gjort stor skada redan innan dess. I Malmö sprids just nu mässlingen bland barn mycket pga att folk inte vaccinerar sina barn men sedan åker till länder där sjukdomen är vanligare än i Sverige, blir smittade o sen för med sig smittan hem. Så här är inte så smittfritt som man kan tro. 😊

Svar: Jag vet, de är därför jag sa att mitt svar ät motsägelsefullt .. Samtidigt litar jag inte på vaccin industrin och faktumet att binacksedeln och att fass nämner fler biverkningar än ba BVC någonsin tar upp är otroligt oroväckande ..

Sen tänker jag att vi alla har fått dessa sprutor och är ok allhamdulilah, men vill man riskera att ens barn kanske är en på tusen, hundratusen eller miljonen för den där dödliga biverkningen? Ja vet inte.. Jag kan inte tänka rationellt i detta :/
Mrs.Coskun

#10 - i

mrs c, jag vet precis hur du känner! Särskilt ang rotavaccinet.. har totalt snöat in på det, fastän jag VET att det är så ovanligt med biverkningar, men den lilla risken finns ju där iaf.. så sitter man o tänker hit och dit hehe och oroar sig..

Svar: Subhballah sen blir man inte klok på sig själv och sin oro! Men viktigast i denna diskussion är att komma ihåg att ingen har rätt eller fel, alla föräldrar fattar beslut efter vad dem tycker är bäst för sina barn, även om de skulle vara att INTE vaccinera sig :)?
Mrs.Coskun

#11 - i

Precis! Barnen är det käraste vi har, o det gäller alla, vi visar det bara olika o fattar olika beslut beroende på situationen <3

#12 - Peanutbutter & Banana

Syster angående verona sjalarna. Måste man beställa över 150 $ för gratis frakt? Det är ju 1000kr minst

Svar: Aa det har olika erbjudande varje gång , nu är det fraktfritt i utbyte mot köp av en viss summa :)
Mrs.Coskun

#13 - Peanutbutter & Banana

1000$ blir lite too much just nu. Får beundra dina slöjor så länge tills man kan köpa själv.
Ha en trevlig helg sis 💗

Svar: Ja de är lite tråkigt att gartis frakten försvann snabbt men till nästa gång så inshaa Allah :)
Mrs.Coskun