New in : Black Trench
Trench coat : Vila / Dress : RGC / Bag : Turkey (LC wikiki)
 
Det var så svårt att fånga denna kappa på bild men tror jag lyckades lite iaf?! En ny trench coat som jag fått i eid present från min favorit Milla, allahumma barik, love it!! Perfekt till vår höstsommar haha. Kommer från vila. Min väska (eller ryggsäck snarare) är det ända köpte jag gjorde i Turkiet och jag är helt förälskad i den. Eller vad tycker ni?
 
Annars händer allt och inget här, hänger med familjen, busar med ungen, fixar hemma inför hösten osv. Selin börjar nog förskolan i slutet på Agusti inshaa'allah och jag börjar plugga igen, får se hur det går =) 
#1 - Anonym

så fint =)

Svar: 💗🙈
Mrs.Coskun

#2 - Matilda

Så himla snygg! Trenchcoats är så fint nu i höst! :)

#3 - I.j

Du kommer klara skolan in shaa Allah. Nä jag började Uni så var min väns dotter i samma ålder som Selin. Och nu tre år senare har vi båda tagit examen. Ibland kommer Selin vara sjuk och du kommer få stanna hemma men du kommer använda din tid på ett helt annat sätt för att du måste. I jämförelse med innan då man kanske pluggade i 20 och gjorde annat i 20 min.

Du kommer klara det, in shaa Allah snart kommer vi se ett inlägg där du har skrivit att du har klarat hela tådin utbildning. Må Allah underlätta för dig ❤️

#4 - Nickie

Åh vilken fantastiskt blogg. Helt underbar! Jag känner igen mig i det du skriver, men försök tänka; Jag gör mitt bästa och det är bra nog, det är gott nog. Då tycker jag det blir lättare! Och du är grym, låt ingenting få dig att tro annat!