New in : Black Trench
Trench coat : Vila / Dress : RGC / Bag : Turkey (LC wikiki)
 
Det var så svårt att fånga denna kappa på bild men tror jag lyckades lite iaf?! En ny trench coat som jag fått i eid present från min favorit Milla, allahumma barik, love it!! Perfekt till vår höstsommar haha. Kommer från vila. Min väska (eller ryggsäck snarare) är det ända köpte jag gjorde i Turkiet och jag är helt förälskad i den. Eller vad tycker ni?
 
Annars händer allt och inget här, hänger med familjen, busar med ungen, fixar hemma inför hösten osv. Selin börjar nog förskolan i slutet på Agusti inshaa'allah och jag börjar plugga igen, får se hur det går =) 
Same dress - different look
Long shirt : Gift from Turkey / Dress : Weekday / Scarf : Verona Collcetion / Bag : H&M 

This is my third and last Verona scarf and do I need to say that I want them in every color!

Review coming up soon inshaa allah!

-
Hörrni, gårdagens look, samma klänning som i tidigare inlägg men en helt ny look (är helt besatt av den, sitter lika löst som en abaya, perfekt lång underkjol, dock i linne-form, tråkigt men funkar!)! Gillar faktiskt hur färgerna gick ihop fint trots en random matchning, eller vad säger ni? Jag kommer skriva en recension om Verona slöjorna inom kort Inshaa allah!
Hectic days
 
Ok jag är helt lost när det kommer till vårt porträtt objektiv och kan verkligen inte fota utan maken märker jag, jaajaaa! Har haft läkartid idag som dröje i hundra år för jag gick helt vilse, sen massa ärende spring men han klämma in en två timmars date (ja det är den tiden man får med mig nu när min dotter är på leva loppan humör innan hon blir helt galen och nästan hoppar ur vagnen haha allahumma barik). Vi hängde en snabbis i skäris, åt på bästa libanesiska på foodcourt och sen tog fika med oss på promenaden hem. Jag hinner inte träffa kubris ofta för hon pluggar på annan ort, men när vi väl ses står vi alltid lika nära allhamdulilah!
 
Tack förresten för all fin respons på förra inlägget,kommer fler outfits Inshaa allah, redan ikväll kanske? höhö..